• 0

Kao sobe u studentskom domu: Ovako je Google izgledao 1998. godine

Na snimku se može čuti da glas koji se na njemu čuje kaže da je u pitanju "polovina kuće" koju je kompanija u početku koristila kao svoje sedište

  • 0

Svi znamo šta je danas i koliki je Google i nema dana da svako od nas više puta ne upotrebi neku njegovu uslugu ili aplikaciju. Nije, međutim, oduvek bilo tako...

Pisac, kolumnista i promoter savremenih tehnoloških rešenje Vala Afšar podelio je na svom Twitter nalogu video koji je jedan od zaposlenih snimio u prostorijama Googlea sada već davne 1998. godine, kada je ta kompanija i osnovana.

Na snimku se može čuti da glas koji se na njemu čuje kaže da je u pitanju "polovina kuće" koju je kompanija u početku koristila kao svoje sedište.

Na snimku se vidi nekoliko prostorija unutar kuće, koje više liče na sobe u studentskom domu nego na sedište interent ginganta kakav je Google danas. Kompjuteri su u njima "razbacni" na sve strane, a na kraju snimka se vidi i jedan od osnivača kompanije Lari Pejdž.

"Sve velike kompanije su počele kao male, ali su njihovi osnivači imali odvažne ciljeve", napisao je Afšar u komentaru snimka.

(Telegraf.rs)

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima