Da li je dron zaista prošetao psa zbog gazde u karantinu?

Ta šetnja se zaista dogodila, i to na Kipru u vreme karantina...

  • 4
Dron Foto: Pixabay

Nedavno se na društvenim mrežama pojavio GIF koji prikazuje dron koji šeta psa, pa si mnogi pomislili da se radi o još jednoj montaži koja je stavljena u službu očuvanja morala u doba karantina.

Međutim, kako piše Daily News, ta šetnja se zaista dogodila, i to na Kipru u vreme karantina. Na Twitteru je moglo da se pročita da se šetnja zbila u Izraelu, ali je Daily News ipak utvrdio da se radi o snimku koji je napravio građanin sa Kipra.

U pitanju je Vakis Demetriou koji je 18. marta na svom Facebook profilu podelio video na kojem može da se vidi kako dron šeta psa, uz poruku da se radi o 5. danu karantina i želji da se ostane u kući kako se zaraze ne bi dalje širila, prenosi PC Press.

Život se, kako se čini, ubrzano menja, pa se građani na sve načine dovijaju kako da se iz analognog što lakše presele u onlajn svet i tako sačuvaju i sebe i zajednice u kojima funkcionišu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vladimir

    21. mart 2020 | 10:48

    Kod nas bi mu ukrali i dron i psa

  • Kraljevčanin

    21. mart 2020 | 10:48

    Teško da je to moguće ali ajde bar je lepa vest. Malo cimanje povodca ruši dron koji je vezan povodcom za kuče. Ko ne veruje nek proba. Čak i malo veće kuče bi moglo kad cimne povodac da i pravi helikopter sruši a ne samo dron.

  • Danijel

    21. mart 2020 | 18:23

    A drugi pas je ovo snimao, pretpostavljam. 😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA