• 0

Najlakši način da dođeš do električnog trotineta

Električni trotineti su brzo stekli veliku popularnost širom sveta. Što i nije čudno, imajući u vidu niz prednosti koje ovakav način transporta obezbeđuje

  • 0

Jedna od njih je svakako ušteda vremena, pogotovo ako živite u većem gradu. Sa električnim trotinetom jednostavno je nemoguće da upadneš u gradsku gužvu. Uz to, baterija na Xiaomi M365 električnom trotinetu može trajati 30 kiliometara vožnje, dok je na većini skutera ta brojka često duplo manja.

Pored uštede vremena, tu je i ušteda novca koji bi potrošio na taksi, autobus ili gorivo. Samim tim bitno učestvuješ i u zaštiti životne sredine. U isto vreme, dok čuvaš prirodu, štediš svoj novac i vreme, brineš se i o svojoj formi, jer je svaka vožnja električnim trotinetom dobar trening za noge i ramena.

Upotreba električnog trotineta je krajnje jednostavna, mnogo lakša od vožnje kola ili motora. Toj jednostavnosti moramo da dodamo činjenicu da je sama vožnja zapravo izuzetno zabavna i da će mnoge vratiti u detinjstvo.

Čini se da je ovo sasvim dovoljno razloga da učestvuješ u novom Mozzartovom takmičenju koje će se održati 23. maja, gde je nagrada električni trotinet Xiaomi M365. U pitanju je Mozzart Lucky Super 6, igra u kojoj izborom omiljenih šest brojeva možete doći do milionskih dobitaka i džekpotova koji menjaju život, a sada i do električnog trotineta. Svi dobitni tiketi igrača pretvaraju se u poene, potom se poeni sa najbolja tri tiketa sabiraju i zbir predstavlja osvojeni broj poena, a igrač s najvećim brojem poena biće nagrađen električnim trotinetom Xiaomi M365.

Ovaj trotinet je izrađen od aluminijuma, koji veoma lak i izdržljiv materijal i koji se zbog svojih fizičkih svojstava koristi u avio-industriji. Sam materijal garantuje otpornost i dugotrajnost trotineta, pa nema sumnje da ćete uživati u njegovom korišćenju. Jedino što je potrebno je da odaberte svojih srećnih šest brojeva na OVOM linku.

(Telegraf.rs/PR)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima