• 1

Da li su ovo danas naši najveći strahovi?

U svetu u kome dominira tehnologija i dominantni strahovi su tehnološki...

  • 1

U današnje vreme, kada smo svakodnevno, gotovo neraskidivo vezani za savremenu tehnologiju, i velika većina drugih stvari koje svakodnevno radimo povezana je sa ili određena je njom.

Možete li, na primer, danas da zamislite svoj dan bez svog pametnog telefona? Ili bez interneta? Verovatno da većina ne može...

Tako je i nastala ova ilustracija koja nam govori o tome da smo danas toliko postali zavisni od tehnologije, da najveće naše strhove predstavljaju slab internet signala, sporo učitanje nekog multimedijalnog sadržaja i, naravno, istrošene batrije telefona.

Tehnologija, najveći strahovi

Printscreen: LinkedIn/vjevrosimovic

Neki bi možda rekli da ovo nisu stvari kojih se treba plašiti, već da bi se upravo one mogle iskoristiti kao dobar izgovor da se malo odmorimo od "tolike tehnike". Šta vi mislite o tome?

Koji su vaši najveći tehnološki strahovi?

Glasajte

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ime

    Moj najveći tehnološki strah je da bude sve oko nas u tehnologiji i da postoji neki virus koji bi izazvao corruption i totalni haos

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima