Sledeće nedelje svima stiže veoma važna Viber poruka

Ne samo da je Viber olakšao komunikaciju stotina miliona ljudi, već će vam ove zime pomoći i da dođete do posebnih popusta za Motorola telefone

  • 2
Motorola Foto: Promo

Decenija je puno vremena, a u tehnološkom svetu je kao 100 godina. Zato je 10. rođendan Vibera poseban i zahteva specijalno slavlje i poznate goste.

Zbog toga je kompanija Motorola je u saradnji sa Viberom spremila posebnu akciju koja uključuje popust od čak 15% za kupovinu Motorola telefona kako bismo proslavili 10. rođendan ove platforme za čet koju širom sveta koristi milijardu ljudi.

Svi Viber korisnici u Srbiji dobiće posebnu poruku 14. decembra i preporučujemo da je otvorite.

Po otvaranju četbot poruke, sačekaće vas poseban točak sreće sa specijalnim poklonima.

Zavrtite ga i osvojite jednu od vrednih nagrada koje su spremili Viber, Motorola, Telenor, Loreal, Intersport i SuperKartica.

Evo šta je potrebno da uradite:

Otvorite bot poruku Zavrtite točak Osvojite nagradu! Podelite akciju sa prijateljima i nagradite sebe još jednom prilikom za dobitak.

Ako se krug sreće zaustavi na Motorola polju, dobijate popust od 15 odsto za kupovinu Motorola telefona u svim Gigatron prodavnicama uz odgovarajući vaučer koji će vam biti dostavljen.

Svi dobitnici ovog vaučera moći će da ostvare popust na brojne Motorola modele kao što su Motorolola razr, edge+, One Fusion+, G9 Plus, G9 Play, G8 Power ili neki od telefona iz naše e serije.

U slučaju da zaboravite na ovu poruku, 29. decembra će vam stići podsetnik poruka kako vam neka od nagrada ne bi promakla.

Želimo vam srećan lov na vredne nagrade!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jogogo

    12. decembar 2020 | 17:48

    Imam osecaj da ce svi dobiti istu poruku,popust za kupovinu telefona!

  • As

    12. decembar 2020 | 16:46

    Ja sam već zavrteo točak pre nedelju dana. Da li ću imati pravo 14. Decembra?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA