• 0

Najbolji kada je najvažnije –  i nije prazna priča

Kada kažemo da je mts mobilna mreža broj 1 u Srbiji, to nije samo još jedna izjava koje kompanije krajem godine plasiraju uz praznične čestitke

  • 0
mts

Foto: Stefan Patasta

Tu tvrdnju, već drugu godinu zaredom, dokazuju parametri „Benčmark istraživanja“ Regulatorne agencije za elektronske komunikacije (RATEL), prema kome je mts osvojio gotovo 90 od maksimalnih 100 poena za kvalitet govorne usluge i usluge prenosa podataka.

mts

Foto: Stefan Patasta

Gledano iz ugla korisnika, to znači da možete da zaboravite na sledeće rečenice:

Nemam dometa – prema rezultatima „drive testa“ mts mreža ima gotovo stoprocentnu pokrivenost u velikim i malim gradovima, a od konkurencije se ističe upravo po najboljem ostvarenom rezultatu na putevima. Poslaću ovo kasnije, mobilni internet je spor – uz raspoloživost usluge prenosa podataka, za pristup mejlu i rad sa dokumentima više vam neće biti potreban wi-fi. Ma gde se nalazili, bez problema možete sa svog mobilnog telefona pristupati velikim fajlovima i deliti ih sa kolegama. Youtube koči, pusti radio – za potpuni ugođaj nije dovoljna samo raspoloživost već i brzina usluge, naročito pri korišćenju streaming I u ovom segmentu, rezultat mts mreže na putevima blizu je besprekornog, pa putnici mogu tokom celog putovanja slušati omiljene pesme na Youtube-u bez nerviranja zbog sporog učitavanja.

mts

Foto: Stefan Patasta

U periodu kada nam je povezanost važnija nego ikada, stabilni razgovori i nesmetan pristup uslugama su imperativ za korisnike. Stoga dodatno raduje i činjenica da je mts ove godine poboljšao performanse u gotovo svim segmentima istraživanja, čime je kompanija potvrdila posvećenost stalnom unapređenju usluga.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Ne želim da budem informisan
Ok