≫ 

Elon Mask kaže da je još uvek samac i da nakon raskida živi u “tehnološkom manastiru”

Živi u blizini SpaceX objekta u Teksasu, koji je opisao kao “tehnološki manastir”.

  • 1
Elon Musk Grimes Ilon Mask Grajms Ilon Mask, Grajms Foto: Tanjug/AP

Elon Mask i Grajms su i dalje "polu-razdvojeni" i nastavljaju svoje karijere, rekao je Mask u intervjuu za Time. Milijarder je rekao da je samac i da većinu vremena provodi u Boka Čiki u Teksasu, u blizini SpaceX-ove lansirne stanice Starbase.

- Ovo mesto je u osnovi kao tehnološki manastir, znate. Ovde ima nekoliko žena, ali ne mnogo. I udaljeno je od ostatka sveta - rekao je poznati milijarder.

Milijarder je razgovarao o svom raskidu sa pevačicom Grajms u nedavnom intervjuu za Time magazin za njihovo godišnje izdanje “Ličnost godine”.

Mask je objasnio da su on i Grajms odlučili da se razdvoje nakon tri godine zabavljanja. Rekao je da se i dalje vole i da su "u odličnim odnosima" jer ih povezuje njihov sin X Æ A-Xii.

Mask je u decembru prošle godine potvrdio da se preselio u Teksas nakon višemesečne prepirke sa državom Kalifornijom oko karantina zbog pandemije. Prodao je svoj portfelj nekretnina vredan 100 miliona dolara u Kaliforniji nakon što se obavezao da "ne poseduje kuću" i rekao da iznajmljuje malu montažnu kuću od 50.000 dolara, piše Business Insider.

Grajms je sa druge strane zauzeta svojom muzikom. U svojoj novoj pesmi “Player of Games”, tekst naočigled aludira na njen odnos sa Maskom.

Video: Ilon Mask, biznismen i genije koji planira da pravi grad na Marsu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Imela

    14. decembar 2021 | 17:13

    Neko je u životu toliko siromašan da ima samo novac.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA