≫ 

Zvezda SNL-a Pit Dejvidson ići će u svemir na sledećem Blue Origin letu

Čad postaje pravi astronaut

  • 0

Zvezda popularne emisije “Saturday Night Live” (SNL), Pit Dejvidson, zapravo će ovog meseca otići u svemir umesto da samo glumi astronauta u skečevima na televiziji.

Kompanija za svemirski turizam Džefa Bezosa, Blue Origin, najavila je najnoviju posadu koja će krenuti u svemir u onome što je njihova četvrta misija sa astronautima.

Kako se huškalo već neko vreme, Pit Dejvidson je najnoviji slavni gost koji se pridružio Blue Origin timu.

Najnoviji let, zakazan za 23. mart, odvešće u svemir šestočlanu posadu.

Dejvidson je "počasni gost" na ovom letu, dok je svaka druga osoba u posadi mušterija koja plaća, prema Blue Origin-u. On je sada deo rastuće liste poznatih ličnosti koje je Blue Origin pozvao na svoje letove u pokušaju da stvori “buku” oko ovih letova, piše The Verge.

Blue Origin će za najnoviji put u svemir koristiti svoju New Shepard raketu. Na nekih 100 kilometara iznad Zemlje, posada će provesti nekoliko minuta u bestežinskom stanju, nakon čega se očekuje povratak na Zemlju.

Zanimljivo je da je Dejvidson glumio astronauta na SNL-u prošle godine, kada je generalni direktor i osnivač SpaceX-a, Elon Mask, bio domaćim emisije. Dejvidson je igrao nespretnog lika po imenu Čed, koji sa SpaceX-om odlazi na Mars.

Sada će Dejvidson zapravo posetiti Svemir i to sa Maskovim najvećim rivalom.

Video: Kim Kardašijan se ne odvaja od mlađeg dečka: Usnimljeni zajedno za Dan zaljubljenih

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA