Astronomi su napravili mapu kretanja opasnih asteroida, jedan izdvojili kao posebno opasan

Astronomi su identifikovali 28 asteroida za koje kažu da je verovatnoća veća od nule da imaju "bliski susret" sa Zemljom u budućnosti

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Kiks
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Realnost

    21. maj 2023 | 14:11

    Videli ste one zvezde što lete noću, a neki kažu da su sateliti!?? Da, kada se pojavi kakav meteor, sa svih strana se slete i naoružane su nekom vrstom svetlosnog oružja, koje može da uništi i samu zemlju kada bi se usmerili prema njoj, jer sam jedne noći lično gledao kako uništava meteor veličine bar trećine meseca ili veći, neverovatno blizu zemlje. Kada ga je zumirao ispalivši 40-tak tih svetlosnih tragova, stvorila se usijana atmosfera oko istog i on se pretvorio u prah. Čije su letelice, ne znam, ali ih od tada zovem čuvari i nisam zabrinut za našu sudbinu zbog takvih vrsta letećih tela. Ostaje pitanje te zvezde što patroliraju, jer izgledaju kao zvezde koje se kreću, čije su i od kada su gore, te čemu služe osim zaštite zemlje. Ne verujem da ih je napravio neko sa nama poznatog dela zemlje!!! Blago nama, rodimo se prazni, umremo glupi!!! Srećno nama idiotima! A mi se bakćemo zaprašivanjem zemlje, trovanjem hrane, pravljenjem virusa ubijanjem pravoslavni hrišćana, kako i zašto opstajemo zna samo Bog!

  • Kiks

    20. maj 2023 | 06:17

    Opasan je jer ce za 8 milona godina proći tik na 37 miliona kilometara od zemlje.. Tako da biće gusto..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA