≫ 

"Svet sutrašnjice": Kako su futuristi 1989. zamišljali život u 2020. godini?

 ≫ 

Pored predviđanja o tehnologiji koju ćemo primenjivati u domovima, još tada se pretpostavljalo da će se 2020. godine ozbiljno raditi na smanjenju upotrebe fosilnih goriva

Komentari

  • Tetovirana stvarnost

    10. februar 2020 | 21:17

    Na žalost tehnologija je zloupotrebljena odavno eno čujem u švedskoj neke kompanije su svojim zaposlenima već ugradili čip u ruku! Da da dobro ste pročitali čip u sred ruke da bi ih kontrolisali šta kupuju i koliko i gde troše i koliko troše, tako ih drže na lancu!!! Niko neće u svemir i nigde kako su to futurolozi zamišljali u tim vremenima, negi će svima biti nametnuto i naređeno da ubace neki čip što ne znaju i za šta sve služi pa da ih i ubiju na kraju ko u filmu nekom! Eto boljeg života u inostranstvu eto i čip dolazi i kontrola uma i populacije, eto njima katoličke vere nigde veze sa Bogom i pravom verom zato i udaraju na srbe i na PRAVOSLAVLJE jer jedino srbi i pravoslavlje može držati balans na planeti da tehnologija ne pojede ljude na kraju!

    • 11. februar 2020 | 07:30

      Tara

      @Tetovirana stvarnost

      Cuo si nisi bio i vidio.To je daleko od istine.

  • Boki

    10. februar 2020 | 21:01

    Ono što niko nije predvideo 1989. a nastalo je samo nekoliko godina kasnije je masovna upotreba mobilnih telefona i interneta, kao i njihova povezanost. U odnosu na 1989. to je najvažniji tehnološki napredak. Tako i danas mi možemo zamišljati 2050. na razne načine, ali već za 5 godina se može dogoditi revolucija u polju energetike recimo i onda to potpuno promeni svet kakav poznajemo na način koji ne možemo nikako da zamislimo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA