≫
Jednostavno spremljena skuša iz rerne
Brzo, lako, zdravo - za što manje vremena u kuhinji...
Sastojci:
- 5 skuša
- peršun
- 500 ml belog vina
- 1 limun, začin, so
- 1 kašika aleve paprike
- 70 ml vinskog sirćeta
- luk,ulje
Priprema:
Očišćenu ribu odozgo zasecite na više mesta, posolite i stavite začin. Peršun i luk sitno iseckajte i napunite skuše, pa stavite u tiganj za pečenje . Ribu prelijte uljem, limunom seckanim na kocke, dodajte vinsko sirće, peršun, alevu papriku, vino i stavite da se peče u rerni oko 30 minuta na 200 stepeni. Možete je poslužiti sa dodatakom kuvanog krompira, pirinča ili po svojoj želji.
(Telegraf.rs)
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.