Ovaj uređaj smiruje bebe dok vrište i plaču u kolima (VIDEO)

Na snimku koji je objavljen na Youtubeu, prikazana je beba koja je pod uticajem rada ovog uređaja u trajanju od 15 do 30 minuta polako prestajala da plače

  • 3

Na tržištu se pojavilo novo tehnološko otkriće koje ima za cilj da olakša život i probleme mladim roditeljima. "Bejbi šušer" je uređaj koji može da se programira tako da proizvodi posebne zvuke smirivanja i ušuškavanja bebe.

BEBE SVIH RASA PLAČU NA ISTI NAČIN: Evo zbog čega je to važno! (VIDEO)

Na snimku koji je objavljen na Youtubeu prikazana je beba koja je pod uticajem rada ovog uređaja u trajanju od 15 do 30 minuta polako prestajala da plače i počinjala da se uspavljuje.

Beba Medoks mrzi da bude u kolima i zato uvek plače tokom vožnje ili dok čeka u vozilu. Kada su "Bejbi šušer" stavili blizu njega, mališan je prestao da plače jer ga je zaintrigirao zvuk koji se pojačavao uporedo s njegovim glasom.

Zvuk podseća na zvukove iz utrobe, pa baš zato smiruje bebe i predstavlja san svakog mladog i još uvek neiskusnog roditelja.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/ Izvor:dailymail.co.uk)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA