Ova aplikacija nije za svakoga, a evo i zašto?

Da li želiš da pronađeš aplikaciju na kojoj ćeš moći da slušaš dobru muziku po svom izboru, da preko nje surfuješ po zabavnom sadržaju na internetu, a da sve pre toga personalizuješ prema svojim potrebama. Da li želiš na istom mestu da saznaš i bezbroj korisnih informacija od vesti kod nas i iz sveta, preko aktuelnosti u svetu šoubiznisa do toga šta je u trendu i tinejdž godinama?

  • 0
Foto: Promo

Do sad si jedino kombinacijom raznih platformi, mogao to sebi da omugućiš, ali si morao da instaliraš 4-5 aplikacija i kreiraš isto toliko naloga. Ovo je u suštini značilo da gubiš mnogo vremena dok odeš na YouTube da pogledaš novu epizodu na svom omiljenom kanalu, ili da nađeš muziku koju hoćeš. Da ne pričamo o tome da stalno ulaziš i izlaziš iz različitih aplikacija. Srećom, na domaćem tržištu se pojavila aplikacija koja može sve ovo da reši i da na jednom mestu svojim korisnicima ponudi sve. I ne, nije za svakoga, već samo za one koji traže dobru zabavu!

U pitanju je WOAH, sasvim nova palikacija koja je od leta stigla i kod nas i potpuno je besplatna. Coca-Cola je kreirala WOAH aplikaciju kako bi mladima pružila sav interesantan sadržaj prilagođen njihovom dobu na jednom mestu, na jednom kliku, nebitno da li si online ili offline, možeš da joj pristupiš.

Nemoj više trošiti svoje vreme na otvaranje više aplikacija odjednom, učini to od sad mnogo lakše. Slušaj omiljenu muziku, budi u toku sa svim dešavanjima omiljenih YouTubera, gledaj cool video klipove, učestvuj u raznim kvizovima, igricama i budi uvek prvi koji će saznati za akcije, promocije i dešavanja u gradu. I u sve ovo možeš da se uveriš odmah jer sve do 24.oktobra WOAH najbržima svakog sata deli po vaučer za kupovinu u WinWin radnjama.

Jednostavno je. Skini WOAH aplikaciju sa Google Play Store ili iOS App Store i tvoja avantura može da počne. Da bi učestvovao u akciji, potrebno je da kupiš promo pakovanja Coca-Cola ili Coca-Cola Zero od 0.5l koja ćeš prepoznati po etiketi i čepu srebrne boje i WOAH žigom na vrhu čepa. Zatim, napravi svoj profil na WOAH aplikaciji, pronađi kod ispod zatvarača promo pakovanja, upiši ga u aplikaciju i pošalji. Kasnije sve zavisi od tvoje brzine jer svaki prvi poslati mejl, svakog sata, dobija vaučer u iznosu od 4.000 RSD za kupovinu u WinWin prodavnicama u celoj Srbiji.

Odlična vest je da se možeš igrati 24 sata i isto toliko puta biti u prilici da osvojiš vaučer. WOAH je otpočela svoju avanturu, ne čekaj da se pridružiš jer na jednom mestu stanuje dobra zabava.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA