Stories na Instagramu dnevno koristi 300 miliona ljudi: Zakerberg istakao da ova opcija ima samo jednu svrhu

Mark Zakerberg je naveo da je Instagram Stories gotovo dva puta veći nego Snapchat

  • 1

Izvršni direktor Facebooka Mark Zakerberg saopštio je da Instagram Stories, funkcija ove društvene mreže koja omogućava postavljanje sadržaja koji se kasnije sami brišu, sada ima 300 miliona aktivnih korisnika na dnevnoj bazi.

Ljudi na Instagramu odlepili za novom opcijom koju su dosad viđali samo na filmovima!

Zakerberg je naveo da to znači da je servis gotovo dva puta veći nego Snapchat, prenosi portal radiosarajevo.ba i dodaje da iz te mobilne aplikacije Instagram najviše crpi inspiraciju za svoju Stories funkciju.

Navodi se da je rast Stories servisa objavljen u finansijskom izveštaju Facebooka i da stoji podatak da WhatsApp verzija funkcije ima 300 miliona korisnika svakog dana.

Instagram Stories je 250 miliona dnevnih korisnika dostigao tokom juna ove godine, a za samo pet meseci je dodao novih 50 miliona korisnika.

Prema navodima Zakerberga, funkcije kao što su Stories, namenjene su povećanju "dobro provedenog vremena" u okviru Facebookovih aplikacija.

Daljinac

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rampage

    6. novembar 2017 | 10:35

    Ima svrhu naravno,da znaju sta tacno radis u svakom momentu,sta volis,sta "pratis",bukvalno da budes posmatran u svakom momentu,a da toga kroz "zabavu" nisi ni svestan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA