Kim Kardašijan izbacila Shazam za garderobu: Aplikacija prepoznaje odeću i cipele sa bilo koje fotke i daje vam linkove gde ima da se kupi

ScreenShop nastao je u saradnji sa kompanijama ASOS, TopShop, Boohoo.com, Kanye West's Yeezy, Forever 21 i Saks Fifth

  • 3

Kim Kardašijan nedavno je predstavila svoju novu aplikaciju, ScreenShop, koja na osnovu fotografije može da prepozna koja odeća se na njoj nalazi, gde ima da se kupi i koliko košta.

Google napravio aplikaciju koja vam štedi mobilni internet: Treba samo da je instalirate i uključite jednu opciju!

Sve što korisnik aplikacije ScreenShop treba da uradi je da napravi "skrinšot" odeće sa Instagrama i aplikacije će automatski pretražiti ogromnu bazu podataka kako bi pronašla artikal koji podseća na ono što se nalazi na fotografiji.

ScreenShop nastao je u saradnji sa kompanijama ASOS, TopShop, Boohoo.com, Kanye West's Yeezy, Forever 21 i Saks Fifth Avenue.

Printskrin: itunes.apple.com

Ova aplikacija će zbog toga moći da prepozna deset miliona različitih komada odeće od 460 različita brenda.

- Potrošili smo godinu dana kako bismo napravili od ScreenShop-a ono što je danas, a to je nešto ja do sada nisam videla. Nikada nisam videla aplikaciju gde je dovoljno skrinšotovati nešto i ona za samo nekoliko sekundi prikaže čitavu digitalnu prodavnicu gde možete da birate proizvode različitih cena i proizvođača - istakla je Kardašijanova.

Screenshop je dostupan samo za korisnike iOS uređaja. Besplatno je možete preuzeti OVDE.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA