Za 4 meseca možete da imate super platu i posao: Završite CODE specijalizaciju u Comtradeu i postanite vrhunski programer

Sa više od 2.000 IT inženjera, ova kompanija pravi softverska rešenja i pruža IKT i konsalting usluge vodećim kompanijama u svetu

  • 0

Da biste bili uspešan programer i obezbedili sebi visoka primanja, više nije dovoljno da diplomirate na fakultetu. U skladu sa specifičnim zahtevima savremenih tehnologija, danas se od vas traži da usavršite znanja iz posebnih IT oblasti. Upravo iz tog razloga je Comtrade, najveća IT kompanija u jugoistočnoj Evropi, pokrenula praktičnu specijalizaciju za programere, ali i one koji to žele da postanu.

CODE specijalizacija je koncipirana tako da svi polaznici mogu da steknu neophodne IT veštine kako bi sutra mogli da pronađu odlično plaćen posao u svojoj struci.

Kome je CODE namenjen?

CODE specijalizacija namenjena je svima:

- Maturantima koji žele karijeru u IT-u;

- Aktivnim studentima koji planiraju da nastave studije na nekom od IT fakulteta;

- Diplomiranim studentima kojima nedostaju znanja iz programiranja;

- Zaposlenim u kompanijama koje žele same da kontrolišu svoj nastup na web-u;

- Nezaposlenima, preduzetnicima, nastavnicima ili onima koji se vraćaju IT karijeri.

Foto: code.edu.rs

Kako izgledaju predavanja?

Koncept i program CODE kurseva polazi od osnovnih znanja o programiranju i nastavlja se u pravcu u kojem sami polaznici žele da se usavršavaju.

Takođe, studenti mogu da se opredele za jedan od četiri različita smera u okviru dve tematske grupe:

- Web Developer (Front-End Developer i Back End Developer);

- Mobile Developer (Android Developer i iOS Developer).

CODE program traje četiri meseca, a predavanja i praksa odvijaju se tri puta nedeljno u terminima od po četiri sata.

Foto: code.edu.rs

Svaka specijalizacija obuhvata po 200 školskih časova, od čega je više od 60% vremena posvećeno praktičnim vežbama - konkretnim primerima i zadacima proisteklim iz svakodnevnog rada kompanije Comtrade.

Zašto baš Comtrade?

Comtrade Group je globalna kompanija, aktivna i priznata u oblastima digitalizacije, Cloud infrastrukture, bezbednosti podataka, "Big Data" koncepta, mobilnosti, pa i u "Internetu stvari" (IoT).

Sa više od 2.000 IT inženjera, Comtrade kreira softverska rešenja i pruža IKT i konsalting usluge vodećim kompanijama u svetu.

Foto: code.edu.rs

Takođe, Comtrade je prepoznat i u oblasti obrazovanja, jer je i jedan od osnivača tri akreditovane obrazovne ustanove - ITHS, ITS, ALUM. Među zaposlenima u ovoj kompaniji ima pasioniranih mentora koji odvajaju slobodno vreme kako bi širili svoja znanja i podržali sve koji žele da napreduju. Poslovna kultura Comtrade-a zasniva se na nesebičnoj razmeni ideja, znanja i veština.

Sve pomenuto je najbolji pokazatelj stručnosti, iskustva i profesionalnosti koje će Comtrade ponuditi polaznicima CODE specijalizacije.

Više informacije o CODE specijalizaciji možete da pronađete na zvaničnom sajtu: www.code.edu.rs!

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA