≫ 

Devet meseci čekanja je završeno, gledajte promociju najmanje i najbolje akcione kamere na svetu (VIDEO)

Ovaj Hero 6 će biti spektakularniji

  • 0

Američki grad San Francisko od 18 časova po našem vremenu svetska je prestonica GoPro-a, odnosno domaćin spektakularne najave nove GoPro 6 kamere koja će danas prvi put biti predstavljena celom svetu.

Uživo predstavljanje možete da pratite ovde.

Prve spekulacije kada je i objavljeno da će Go Pro 6 biti predstavljen tokom 2017. godine ukazivale su na cenu od 499 do 649 dolara.

- Potvrđujemo da će nova kamera i njeni prateći alati biti predstavljeni pod nazivom Go Pro Hero 6 - rekao je CEO GoPro-a Nik Vudmen u februaru, naglasivši da nijedan detalj pre zvanične promocije 28. septembra neće procureti u javnost. Zaista je tako i bilo.

Vudmen je rekao da je GP1, mašina koja stoji iza Hero 6. To je najpametnija kamera do sada. Kada možete nešto da snimate i usporite snimak, to vas zaista natera da cenite trenutak. Hero 6 može da analizira snimak.

Od danas je u prodaji, širom sveta, za 499 dolara.

NA PRVI POGLED, ISTA KAO STARA

Sada možete da kažete "goPro počni da snimaš" čak i kada je kamera isključena. Na prvi pogled nova kamera je ista kao stara, koja je na tržištu godinu dana. Ipak, ne sudite po knjizi po koricama, jer ovo je do sada, najbolja GoPro kamera.

Pun naziv nove kamere je Hero 6 Blek with Quik Stories. Kamera sada ima "kvik storiz", što znači da se vaši snimci automatski aplouduju na oblak i odmah se pravi kratak video.

Razlika između snimaka između Hero 6 i Hero 5 je kao noć i dan. I dalje možete da snimate, a da isključite HDR, ali većina će ostaviti uključeno.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA