Šta se desi kada u FIFI 2019 pokušate da kupite Kristijana Ronalda i Lionela Mesija?

Da li je uopšte moguće ostvariti ovako nešto?

  • 0

FIFA 2019 će uskoro biti predstavljena i dozvoliti fudbalskim fanovima da ispune svoje najdivljije fantazije - barem one vezane za njihov omiljeni klub.

Da li ćete izabrati neki nižerazredni klub i polako grabiti ka vrhu, ili odabrati prebogati klub i jednostavno podivljati na transfer tržištu?

Ovo su minimalne i preporučene specifikacije koje komp mora da ima za FIFA 2019

YouTube senzacija Tobiias odlučio se za ovo drugo.

One je preuzeo svoj omiljeni tim Manchester United i odlučio da nemoguće učini mogućem - i u isto vreme potpuiše Kristijana Ronalda i Lionela Mesija.

Međutim, odmah na samom početku naišao je na veliku prepreku jer jer Ronaldo upravo potpisao za Juventus.

Svako ko pokuša da ga kupi odmah će biti odbijen.

Jedina opcija, čini se, jeste da simuliraju ili odigraju prvu sezonu.

Tobiias je odlučio da samo simulira prvu sezonu i ne potroši ni funtu za kupovinu igrača. Zbog otga je u drugoj sezoni imao impresivan budžet od 400 miliona funti.

Zato se odlučio da pošalje ponudu Juventusu za Ronalda.

Uprkos tome što je Ronaldova vrednost 58.5 miliona funti, Juventus nije hteo da prihvati ništa manje od 100 miliona funti.

Onda je usledilo ispunjavanje ličnih zahteva, i Ronaldo je pristao na trogodišnji ugovor sa nedeljnom platom od 310.000 funti, bonus pri potpisivanju ugovora od 2.9 miliona funti i gol za bonuse (preko 10) do 4.6 miliona funti.

A onda je na red došao Mesi.

Iako je njegova vrednost bila procenjena na 88 miliona funti, Barselona je pristala da se odrekne njegovih bravura za "samo" 143.310.000 evra.

Kada je ugovor u pitanju, napadač Barse je pristao na dvogodišnji ugovog sa nedeljnom platom od 450.000 funti i bonusom pri potpisivanju od 10 miliona funti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA