Facebook pravi svoj pametni telefon: Biće potpuno drugačiji od drugih! (FOTO)

Facebook je do sada uspeo u svemu što je zamislio, pa ne bi bilo iznenađujuće da upravo iz ove kompanije ugledamo novi modularni pametni telefon

  • 0

Kompanija Facebook predala je Američkoj kancelariji za patente nacrt modularnog uređaja, što znači da popularna društvena mreža najverovatnije radi na sopstvenom pametnom telefonu.

Obrisala je Facebook aplikaciju i život sebi učinila srećnijim: Ispovest ove devojke nateraće vas da uradite isto!

Iako uređaj na fotografiji ne izgleda kao neodoljivi model pametnog telefona, nego više kao nekakav zvučnik, gotovo svi su uvereni da je ovo ionako samo patent, odnosno kako će Facebook pokušati da napravi modularni smartfon.

Još jedna činjenica koja ide u prilog tome da Facebook radi na modularnom telefonu je i podatak da je određen broj onih koji su radili u Google-u na projektu Ara prešlo u Facebook i radi na "tajnim zadacima" u odeljenju za hardver.

Facebook je do sada uspeo u svemu što je zamislio, pa ne bi bilo iznenađujuće da upravo iz ove kompanije ugledamo novi modularni pametni telefon.

Patent koji je Facebook predao pogledajte OVDE.

Pogledajte kako izgleda uređaj na kojem radi Facebook:

Printskrin: pdfaiw.uspto.gov

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA