iOS 11 je i dalje prepun problema: Pogledajte sa čime se korisnici iPhone-a suočavaju svakodnevno (VIDEO)

Od samog početka iOS 11 prate ne baš mali problemi

  • 4

Čini se da korisnici iOS 11 operativnog sistema nikako nemaju sreće, jer Apple svakom novom objavom jedan problem reši, a drugi se pojavi. Tako sada korisnici imju problem sa "autocorrect" opcijom koja reč "it" uporno prepravlja u "I.T".

Apple objavio novi iOS: Sada iPhone X možete da koristitite i kada je napolju hladno!

Podsetimo, od samog početka iOS 11 prate ne baš mali problemi – najpre je krajem septembra 2017. otkriven problem smanjene autonomije uređaja (baterija se prazni gotovo dva puta brže nego na iOS-u 10), nepotpunog isključivanja Wi-Fi-ja i Bluetootha, pucketavog zvuka na novim iPhoneima i druge stvari.

Da bi rešio te i ostale probleme Apple je ubrzano izdavao nadogradnje, gotovo jednu svake nedelje čime je s inicijalne verzije 11.0 sredinom ovog meseca (novembar 2017) ubrzo stigao do verzije 11.1.1. koja je objavljena kako bi rešila probleme u vezi sa "autocorrectom" (malo slovo „i“ prebacivano je u veliko slovo „A“) i Siri koja je na pojedinim uređajima iznenada prestajala s radom.

Međutim, sudeći prema brojnim upitima širom interneta, Apple nije do kraja rešio probleme u vezi sa "autocorrect" opcijom. Mnogi navode kako im "autocorrect" reči „it“ i „is“ automatski ispravlja u „I.T“ i „I.S“ zbog čega njihovi tekstovi najblaže rečeno, izgledaju smešno.

Dok Apple ne izda novu zakrpu kojom će rešiti ovaj problem, jedno od mogućih rešenja je isključivanje "autocorrecta" do daljeg. Korisnici koji su pokušali da problem isprave restartovanjem uređaja javljaju kako im ni to nije pomoglo.

Kako izgleda, novonastali problem možete pogledati u videu:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sijenka

    29. novembar 2017 | 23:07

    Sve zavisi koji telefon koristite .. ako je to 5s ili 6 , tesko da mozete ocekivati da ce raditi super sa 1gb rama.. od a9 chipseta sve je bolje.. 2 gb rama su sasvim dovoljna da telefon bas dobro radi.Svuda ima bagova , pa i na androidima.. jedini android telefoni koji su bas dobro uradjeni su Mate 10 i one plus 5 i 5t.. samsung napravi boom sa kamerom ali previse opcija unose u telefone .. ios je i dalje najbolji softwer.. ni ios 8 nije bio dobar do 8.4.1 Ni ios 9 do 9.3.5 , kao ni ios 10 do 10.3.3 gdje je baterija bila odlicna .. tako nece ni ios biti dobar do 11.3 sigurno.. mada su sa 11.2 (koji je jos u beta verziji) ispravili dosta gresaka ali i dalje su prisutne neke... ali performanse telefona nijesu smanjene. :) samo su animacije drugacije i postoje bagovi kod animacija otkjucavanja preko otiska prsta ili ulaska i izlasla iz aplikacija , mada su one zanemarljive

  • vanka

    29. novembar 2017 | 20:43

    Ja sam sad instalirao nadogradnju i nikada vise.Ovaj IOS 11 nikada losiji.Meni non stop se gasi,tesko pisem poruke,baterija nikako.Strasno!!!!!!!!!!

  • enes np

    29. novembar 2017 | 21:05

    Uzmete lepo Huawei Mate 10 pro, i zaboravite na te probleme. Izuzetan telefon, i jos ne moras biti u masi sa jabukom i Samsung-om.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA