≫ 

Osnivač Applea otkrio jednu stvar zbog koje nikada neće kupiti novi iPhone X

Stiv Voznijak se nikada nije plašio da otkrije svoje iskreno mišljenje o kompaniji u čijem stvaranju je učestvovao

  • 32

Ko-osnivač Applea, Stiv Voznijak, prava legenda Silicijumske doline, nikada se nije plašio da ljudima da svoje iskreno mišljenje o novoj tehnologiji.

Google je kupio najvažniji deo HTC-a i sprema 2 velike promene zbog kojih će njegovi telefoni biti više kao iPhone

I, iako je Voznijak svoju reputaciju i bogatstvo stekao razvijajući Apple I i Apple II kompjutere pre nekoliko decenija, nikada se nije plašio da prozove kompaniju svaki put kada mu se učinilo da kompanija skreće sa kursa koji je postavio njen osnivač, Stiv Džobs.

Poznat kao ljubitelj iPhonea, čini se da će iPhone X biti prvi telefon koji neće kupiti.

- Radije ću čekati i samo gledati ovaj model. Potpuno sam zadovoljan sa svojim iPhoneom 8 - koji je isti kao sedmica, koja je ista kao šestica, izjavio je za CNBC.

Foto: Tanjug/AP

Nakon što je čuo njegove primedbe, izvršni direktor Applea, Tim Kuk, odmah je Voznijaku poslao jedna besplatan primerak.

Uprkos tome što mu se isprva svideo, Voznijak je nakon nekoliko nedelja došao do promene mišljenja.

Na telefonu je postojala jedna stvar koja je bila protivna intuitivnom korisničkom iskustvu na koje su vlasnici iPhonea navikli.

- Dugme za uključivanje telefona sa strane može da obavlja različite funkcije ako ga pritisnete brzo ili dva puta, i opet nešto drugačije ako ga pritisnete tri puta. A ako pokušate da koristite tastere za pojačavanje ili smanjenje zvuka, svaki dodir opet može da aktivira različitu stvar. To mi se uopšte ne sviđa, izjavio je Voznijak.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Losmi

    1. februar 2018 | 15:48

    Necu ga kupiti jer za te pare MOGU NA EXTRA LETOVANJE,DODATI JOS TOLIKO I KUPITI DOBAR POLOVNI AUTO,MOGU MESECIMA IZLAZITI I HRANITI SE PO KAFANAMA,MOGU KUPITI SUPER MOTOR DODUSE NA BUGARSKIM TABLICAMA....MOGUCNOSTI JE JOS 1000...

  • Ona...

    1. februar 2018 | 14:07

    Samsung je tata!

  • Dejan

    1. februar 2018 | 18:24

    Kupio sam i phone x - mogu reci da nista lepse nisam imao nema manu osim cene... a koji me znaju nosio sa 3800 modela top- i phone x je zakon...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA