≫ 

Mesecima je kačila lažne slike na Instagram i varala pola miliona ljudi: Izbila je havarija kada su videli greške na njenim fotkama (FOTO)

Pratioci su primetili da Amelijin život na Instagramu nema preterano veze sa njenom svakodnevicom i onime što ona objavljuje

  • 6

Amelija Lijan ima profil na Instagramu koji prati pola miliona ljudi, a ova devojka se predstavlja kao blogerka koja putuje i bavi se modom. Međutim, nedavno je neko primetio da je ova devojka zapravo običan prevarant.

SLIKALI SU SE GOLI - i sada im ceo svet aplaudira zbog SRCEPARAJUĆE poruke koju su poslali!

Lijanova je u Instagram zajednici poznata kao neko ko redovno objavljuje fotke sa mesta širom planete. Naravno, mnogi bi pomislili da je ovo još jedna devojka sa savršenim životom i poslom, ali nije sve onako kao što izgleda na prvi pogled.

Pratioci su primetili da Amelijin život na Instagramu nema preterano veze sa njenom svakodnevicom i onime što ona objavljuje.

Naime, Amelija je optužena da fotošopira fotografije i da svoj lik monitra na određenim lokacijama koje nikad nije posetila.

Ne treba zaboraviti da veliki broj ljudi koji imaju veliki broj pratioca žive od ove društvene mreže i naplaćuju oglašavanje određenih proizvoda. Što je broj pratilaca veći i cifra raste, ali neki će sve uraditi da bi ih neko "zapratio".

 
I've been dreaming about this place for months 🌷💭 #Amsterdam #Tulips #TheNetherlands @revolve #revolvemeA post shared by Amelia Liana (@amelialiana) on

Ova Instagram devojka tvrdi da nikada nije fotošopirala sebe i da samo koristi efekte za izoštravanje. Međutim, pratioci joj ne veruju.

Postoje brojne objave na Twitteru koje pokazuju da je u pitanju fotošopiran i montiran sadržaj. Kad su ove fotke postale viralne, Amelija se više nije javljala.

Pogledajte jednu od fotografija na kojoj je Amelijina glava ostala providna usled fotošopiranja:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA