TLZP: Bane Mojićević, Jelena Gavrilović, Nenad Okanović, Kaća Bogićević i Elena Risteska u finalu (FOTO)

Ovih petoro učesnika boriće se u velikom finalu, koje će biti održano sledeće nedelje. Glavna nagrada je 25.000 evra i biće donirana u humanitarne svrhe

  • 16

Bane Mojićević, Jelena Gavrilović, Elena Risteska, Nenad Okanović i Katarina Bogićević plasirali su se u veliko finale takmičenja "Tvoje lice zvuči poznato". Ovih petoro učesnika boriće se za glavnu nagradu od 25.000 evra, koje će biti poklonjena u humanitarne svrhe.

Da podsetimo, večeras je održana polufinalna emisija u kojoj je deset takmičara pokazalo svoje imitatorske sposobnosti. Najviše glasova u ovoj epizodi dobila je Katarina Bogićević, koja će ček od 1.000 evra proslediti takođe u humanitarne svrhe, i to u dom za nezbrinutu decu u Bijeloj.

Kako  je prošla polufinalna emisija takmičenja "Tvoje lice zvuči poznato", pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JoGoGo

    22. decembar 2014 | 00:29

    Неда Украден побегла пре краја емисије.Није лепо од једне такве звезде да не зна да поднесе пораз,ако уопште има поражених у овом шоу!

  • Lorena

    22. decembar 2014 | 00:42

    Bane je prevazišao sam sebe! Zaslužuje i neku glumačku ulogu. Ovo takmičenje će ga sigurno vinuti u visinu i dati mu nove šanse u budućoj karijeri. Jednom rečju, bravo!

  • Ćofi

    22. decembar 2014 | 00:36

    Elena i Bane moji favoriti. Bane bi trebalo da pobedi, jer je maestraalan, čovek nije imao lošu imitaciju. Elena peva predobro, a i prelepa je žena. Zatim Kaća, Jelena pa Oki. :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA