MET DEJMON: Srećan sam što sam se oženio konobaricom!

- Imao sam sreće, zaljubio sam se u "običnu" ženu, ne u poznatu glumicu. Da je bilo obrnuto, interesovanje medija za nas bi se udvostručilo - izjavio je popularni glumac

  • 5

Američki glumac Met Dejmon nakon osam godina braka sa nekadašnjom konobaricom Luisijanom Baroso kaže da je zadovoljan što njegova supruga nije poznata ličnost i što mediji ne hrle da im zavire u spavaću sobu, piše "Esquire".

Holivudski zavodink ističe da je veoma srećan zbog svog uspešnog braka sa Luisijanom sa kojom ima tri ćerke i da je tome doprinelo to što njegova supruga nije javna ličnost. Harmoniju u ljubavi nije narušilo ni to što Barosova ima i dete iz prvog braka.

- Imao sam sreće, zaljubio sam se u "običnu" ženu, ne u glumicu, ne u poznatu glumicu. Da je bilo obrnuto, interesovanje medija za nas bi se udvostručilo, poraslo bi, jer bi svi želeli da zavire u našu spavaću sobu - rekao je glumac.

Ljubavnu romansu par je započeo još 2003. godine, dok su se nakon dve godine veze odlučili da život nastave pod istim krovom, a glumac navodi da ništa nije poljuljalo njihov brak tokom proteklih godina.

- Ne dodajem ulje na vatru, ne varam svoju ženu, ne postoji bilo šta loše o čemu bi se govorilo. I kada bi me novinari pratili, dobili bi istu priču, sredovečnog oženjenog muškarca sa četvoro dece. Sve dok im ne budem pripremio nešto novo, mediji neće pokazati interesovanje za mene - izjavio je Dejmon.

Par je svoje bračne zavete obnovio nedavno u luksuznom odmaralištu na ostrvu Sveta Lucija.

(J. J./Esqiure)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA