Britanska glumica šokirala priznanjem! Režiser je terao da snima seksi scene, a ona mu iz osvete uradila NAJODVRATNIJU stvar na svetu!

Kejt Bekisejl je uporno odbijala eksplicitne scene, ali reditelj nije želeo da je sluša, pa mu je zagorčala život jednom spletkom

  • 4

Poznata britanska glumica Kejt Bekinsejl (44) priznala je da je u svojoj karijeri napravila spletku jednom reditelju, jer nije prihvatao njeno odbijanje pojedinih scena u filmu.

ONA IMA 44 GODINE I ČETVORO DECE: Bezobrazna Hajdi se tuširala u toplesu (VIDEO)

U pitanju je bila situacija na snimanju u kojoj je reditelj zahtevao od Kejt da se skine naga i snimi eksplicitne scene...

- Jedan reditelj silio me da snimam vrlo nezgodnu i nepotrebnu scenu seksa. Za osvetu sam se popiškila u njegov termos - priznala je glumica, ali nije otkrila o kom reditelju i projektu se radi.

Printskrin: Youtube/Jimmy Kimmel Live

Iako je svi smatraju mirnom, ljupkom i staloženom, izgleda da Kejt baš i nije tako "naivna" kada joj se stane na žulj, mada je priznala da ideja zapravo nije bila njena, već frizerova.

Foto: instagram/katebeckinsale

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA