GROB MAJKLA DŽEKSONA JE PRAZAN! Posle 8 godina otkriveno gde se ZAISTA nalazi telo kralja popa!

Ketrin Džekson, majka Majkla Džeksona bila je prestravljena da će neko ukrasti njegovo telo, i odlučila je da u njegov sarkofag stavi prazan kovčeg

  • 22
Majkl Džekson Foto: AP/Tanjug

Punih osam godina se verovalo da je Majkl Džekson sahranjen u Velikom mauzoleju na groblju Forest Loan u Glendejlu, u Kaliforniji, međutim, izgleda da nije tako, i kao bomba je odjeknula informacija da se u mermernoj kripti uopšte ne nalazi telo legendarnog pevača.

Skinula se ćerka Majkla Džeksona i zapanjila sve fotografijama u toplesu! (FOTO)

Američki portal Radaronline je, pozivajući se na pouzdane izvore, objavio da je telo kralja popa kremirano, na zahtev njegove majke Ketrin, kao i da je Majklov pepeo rasut ispod njegovog omiljenog drveta na ranču "Neverland"!

Da podsetimo, Džekson je posle komemoracije koja je održana u Los Anđelesu, navodno sahranjen u Velikom mauzoleju.

Međutim, priča se da je Ketrin Džekson bila prestravljena da će neko ukrasti Majklove ostatke, i nakon nekoliko meseci svađa, i ostali članovi porodice su se složili da pevač bude kremiran.

Nakon privatne ceremonije koja je održana 3. septembra 2009. prazan kovčeg je spušten u kriptu na groblju Forest Loan.

Kako navodi sagovornik portala Radaronline, porodica je na ovaj način ispunila jednu od Majklovih želja, a to je da bude sahranjen na groblju gde se nalazi poslednje počivalište brojnih holivudskih legendi.

Foto: Wikipedia/John Wiley

Sa druge strane, familija je želela da Majklov pepeo bude rasut na mestu koje je najviše voleo - ranču "Neverland"...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MJ

    26. avgust 2017 | 00:47

    Najveca legenda svih vremena !

  • Aleksadnra

    25. avgust 2017 | 22:40

    Ceo život se mučio i imao probleme sa kožnom bolešću zbog koje mu je koža postajala bela. Nadam se da mu je sada bolje, uspeo je da postane veliko ime i da uradi značajne stvari za pop kulturu. Danas možda to deluje prevaziđeno ali u vreme kada je on to radio takve stvari su bile nepojmljive i mora se priznati da je bio genije.

  • Realista

    25. avgust 2017 | 23:46

    Iscenirao se svoju smrt,jer su iluminati hteli da ga ubiju,to je prava istina,ukratko.Onaj ko prati desavanja,zna o cemu pisem.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA