MTV NAGRADE: Čovek GOREO na bini, politika dominirala, Kendrik Lamar počistio konkurenciju (VIDEO)

Spot za numeru "Humble" Kendrika Lamara je proglašen za najbolji video godine, dok je Ed Širan najbolji izvođač

  • 0

Dodela MTV video nagrada koja je održana noćas u Los Anđelesu protekla je u znaku političkih govora i potpune dominacije Kendrika Lamara koji je osvojio čak šest nagrada.

ISPADE NAPOLJE! Misici se usred programa uživo pomerile trake, sevnule gole grudi, a njena reakcija je pobedila! (VIDEO)

Od osam nominacija, Lamar je sa singlom "Humble" pokupio šest priznanja uključujući tu i nagrade za video godine i najbolji hip-hop spot.

Printskrin: MTV

Ed Širan je proglašen za izvođača godine, dok je za najboljeg novog izvođača izabran Kalid, a nagrada za rok video godine ide bendu "Twnty One Pilots" za pesmu "Heavydirtysoul".

Kendrik Lamar je imao veoma upečatljiv nastup, bina je bukvalno gorela, a publika se propisno uplašila kada je videla i jednog od igrača u plamenu.

Inače, ceremoniju dodele nagrada su obeležili brojni politički govori, a najemotivniji momenat večeri je bilo pojavljivanje Suzan Bro, majke Heder Hejer, koja je ubijena u rasnim nemirima u Šarlotsvilu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA