Pojavila se prva fotografija Ramija Maleka kao Freda Merkjurija: Zaprepastiće vas koliko liče! (FOTO)

U biografskom filmu o grupi "Queen", Rami će imati težak zadatak da prenese temperament muzičke legende

  • 2

Malo je ljudi u muzičkoj istoriji koji su tako prepozantljivi kao Fredi Merkjuri, frontmen grupe "Queen". Ne samo njegovo lice, već pre svega njegov četvorooktavni glas i eksplozivna ličnost. Rami Malek je vrlo svestan toga.

25 godina nakon smrti legendarnog Fredija Merkjurija 2Cellos u njegovu čast snimili spot! (VIDEO)

- Kada imaš mogućnost da otvoriš oči i vidiš neku drugu osobu kako gleda u tebe iz ogledala, to je vrlo afirmišući trenutak - rekao je Malek prisećajući se prvog trenutka kada je stavio scensku šminku i periku, i u odrazu video muzičku legendu, piše Time.

On se trenutno priprema za ulogu Merkjuria u "Boemskoj rapsodiji" (od 25. decembra 2018), filmu Brajana Singera koji je zamišljen kao retrospektiva grupe "Queen" od 1970. godine, kada se Fred udružio sa Brajanom Mejom i Rodžerom Tejlorom, sve do poslednjeg nastupa benda 1985. godine.

- U delovima filma sa pevačkim sekvencama gledaćemo da koristimo Fredijev glas što je više moguće, ali i moj isto tako - rekao je Malek.

Merkjuri bi u utorak napunio 71 godinu i upravo je tad objavljena prva fotografija Maleka kao Merkjurija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA