≫ 

Džordž Kluni otkrio koliko MINUTA je čekao da mu Amal odgovori kad ju je zaprosio, a tek da čujete na koji način je to uradio!

Slavni šmeker konačno je uplovio u mirnu luku, a po prvi put progovorio je o detaljima veridbe

  • 2

Nakon što je džentlmenskim ophođenjem prema svojoj ženi, na Filmskom festivalu u Veneciji oduševio svet, Džordž Kluni konačno je progovorio o detaljima veridbe sa Amal.

Klunija pitali kako se snalazi sa blizancima, o njegovom hit odgovoru bruji svet!

Naime, slavni glumac dao je intervju za "Hollywood Reporter", u kojem je ispričao kako je izgledao sam čin, a njegove reči izazvale su smeh kod svakoga ko ih je pročitao.

Foto: AP/Tanjug

- Uz šampanjac, posle večere, rekao sam da ima upaljač da upali sveću u fioci. Kada je dohvatila, ispao je prsten - počeo je Kluni.

- Sve sam obavio! Kleknuo sam, i uradio sve ono što treba da se uradi. Imao sam plej-listu...čekao sam na pesmu "Why Shouldn’t I?" (u prevodu "Zašto ne bih?") - u svoms tilu rekao je Džordž.

Genijalan razlog zbog kog su Džordž Kluni i Amal dali svojoj deci "normalna imena"

- To je zaista dobra pesma, o tome zašto ne bih mogao biti zaljubljen? Počela je da svira, a ona je bila kao "Oh, s*anje!" - rekao je Kluni.

Foto: AP/Tanjug

- Samo je buljila u prsten i govorila "O, moj Bože!" 20 minuta sam bio na kolenima, čekao da kaže "da", zato što je bila toliko šokirana! - duhovito je ispričao holivudski zavodnik.

Inače, Amal (39) odgovorom na pitanje da li će ona i Džordž imati još dece, jasno je stavila do znanja da to nemaju u planu.

- I ove sam dobila prilično kasno - kratko je prokomentarisala Amal.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA