Seleni Gomez presađen bubreg, donirala ga najbolja drugarica, slika iz bolnice tera suze na oči (FOTO)

- Dala mi je najveći mogući dar. Žrtvovala se kako bi mi poklonila bubreg. Neverovatno sam blagoslovena. Volim je kao sestru - napisala je pevačica

  • 6

Poznatoj pevačici Seleni Gomez je presađen je bubreg, a ovaj organ njoj je donirala njena najbolja drugarica Fransiji Raisi. Muzička zvezda je izrazila veliku zahvalnost svojoj prijateljici, a na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj se vidi kako njih dve leže u bolničkoj postelji.

- Svesna sam da su neki od mojih obožavatelja primetili kako sam odležala deo leta i pitali se zašto nisam promovisala nove hitove na koje sam jako ponosna. Saznala sam da moram da transplantaciju bubrega zbog mog lupusa i ja sam se oporavljala. To sam morala da uradim zbog svog zdravlja - rekla je Selena, koja se zahvalila timu lekara, ali i svojoj drugarici Fransiji:

- Dala mi je najveći mogući dar. Žrtvovala se kako bi mi poklonila bubreg. Neverovatno sam blagoslovena. Volim je kao sestru - napisala je ona.

 
I’m very aware some of my fans had noticed I was laying low for part of the summer and questioning why I wasn’t promoting my new music, which I was extremely proud of. So I found out I needed to get a kidney transplant due to my Lupus and was recovering. It was what I needed to do for my overall health. I honestly look forward to sharing with you, soon my journey through these past several months as I have always wanted to do with you. Until then I want to publicly thank my family and incredible team of doctors for everything they have done for me prior to and post-surgery. And finally, there aren’t words to describe how I can possibly thank my beautiful friend Francia Raisa. She gave me the ultimate gift and sacrifice by donating her kidney to me. I am incredibly blessed. I love you so much sis. Lupus continues to be very misunderstood but progress is being made. For more information regarding Lupus please go to the Lupus Research Alliance website: www.lupusresearch.org/ -by grace through faithA post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    14. septembar 2017 | 18:51

    Svi placemo kuci,pitao bi tu drugaricu dal bi dala pramen kose,da nije selena u pitanju!!!

  • Пацифиста

    14. septembar 2017 | 21:21

    Пошто га је донирала ?

  • Comment

    14. septembar 2017 | 19:18

    Koja je verovatnoca da je kompatibilna...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA