DRAMA NA KONCERTU! Bina pala na Merilina Mensona, roker hitno prebačen u bolnicu! (VIDEO)

Na koncertu u Njujorku deo scenografije je pao na Mensona koji je na nosilima odnešen sa bine

  • 9

Koncert Merilina Mensona u Njujorku je prekinut kada je deo scenografije pao na Mensona, koji je odmah prebačen u bolnicu, i još nije saopšteno koliko je roker povređen.

Video sam plavokosu devojčicu i posle sam shvatio da je to Biber! Merilin Menson vrhunski opisao svoj prvi susret sa Džastinom!

Dok je izvodio numeru "Sweet Dreams" deo scenografije u vidu dva ukrštena pištolja se sručio na Mensona. Iako su ljudi iz njegove ekipe reagovali brzinom munje, i odmah podigli konstrukciju sa njega, roker je ostao da leži na bini, a nekoliko minuta kasnije su ga na nosilima odneli sa bine.

Do incidenta je navodno došlo kada je Menson pokušao da se popenje na konstrukciju koja je držala scenografiju. Očigledno je da nosači nisu bili dovoljno učvršćeni i kontroverzni pevač se našao zarobljen ispod srušene scenografije. Menson je hitno prebačen u najbližu bolnicu i još se ne zna koliko su ozbiljne njegove povrede.

Pogledajte snimak Mensonovog incidenta (premotajte na 2:00):

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA