SKANDAL DECENIJE: Najmoćniji čovek u Holivudu je nasilnik i perverznjak, seksualno je zlostavljao glumice i manekenke?!

Čuveni producent je nudio glumicama, asistentkinjama i modelima pomoć u karijeri, ako ispune njegove seksualne fantazije

  • 5

Jedan od najmoćnijih ljudi u Holivudu, poznati producent Harvi Vejnstajn, našao se usred neviđenog skandala kada ga je nekoliko žena optužilo da ih je seksualno zlostavljao.

ŠTA SI, BRE, OVO OBUKAO? Italijanski milioner šokirao onim što je imao na sebi, neki su se pitali da li nosi gaće (FOTO)

Vejnstajn je već 30 godina alfa i omega u Holivudu, i producirao je brojne hitove kao što su: "Shakespeare In Love", "Gangs of New York", "Smoke", "The English Patient", "Scream", "Sin City"...

Foto: Guliver/ Charley Gallay/Getty Images for The Weinstein Co

List "New York Times" je objavio priču od brojnim slučajevima Vejnstajnovih zlostavljanja, a verovatno najpoznatija žrtva je Ešli Džad koju je Vejnstajn pre 20 godina pozvao na poslovni sastanak. Po njenim rečima, on ju je sačekao u bademantilu i ponudio joj da ga izmasira, a potom je upitao da li želi da ga gleda dok se tušira. Ešli je ovo otkrila u intervjuu za "Variety" 2015. godine. Tom prilikom je rekla: "Seksualno me je uznemirio jedan od najpoznatijih i najmoćnijih šefova u industriji".

Foto: Guliver/Drew Angerer/Getty Images

Inače, priče o perverznim sekuslanim navikama moćnog producenta dugo kolaju među glumcima, ali do skoro nisu izlazile u javnost.

Foto: Guliver/Charley Gallay/Getty Images for TWC-Dimension

Vejsntajn je jednom prilikom u hotel pozvao i svoju asistentkinju Emili Nestor i ponudio joj da će joj pomoći u karijeri, ako spava sa njim. Imao je još sličnih ponuda koje je upućivao mladim glumicama, asistentkinjama i modelima, a njegovo ponašanje rezultiralo je vansudskim nagodbama...

Foto: Guliver/Tristan Fewings/Getty Images

- Jasno mi je da je moje ponašanje sa kolegama u prošlosti izazvalo mnogo bola i zbog toga se najiskrenije izvinjavam. Iako pokušavam da popravim svoje ponašanje, znam da je preda mnom dug put. Redovno idem na terapije i pokušavam da rešim ovaj problem - izjavio je Harvi Vejnstajn.

Foto: Guliver/Mark Davis/Getty Images

Ali, poučeni ranijim iskustvima, kada se jednom u Holivudu otvori Pandorina kutija, obično se pojavi nova gomila prljavog veša...

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Wien

    6. oktobar 2017 | 18:18

    Pa to je svima jasno...ne znam sta je tu novo...

  • ivana

    6. oktobar 2017 | 16:34

    A one jadne nevine nista nisu znale

  • PECA

    7. oktobar 2017 | 00:10

    Kako to mislite seksualno zlostavljao? Sve one su mu dobrovoljno davale zbog slave, karijere i love.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA