9 potresa mozga i nekoliko moždanih udara! Malkolm se ne seća da je glumio u seriji "Malkolm u sredini"! (VIDEO)

Frenki Muniz ima problem sa dugoročnim pamćenjem, pa njegova devojka piše detaljan dnevnik kako bi glumac saznao šta je sve radio

  • 5

Glumac Frenki Muniz (31) kojeg publika pamti po seriji "Malkolm u sredini", nedavno je otkrio da ima ozbiljne zdravstvene probleme, i da se uopšte ne seća većine važnih događaja u svom životu, uključujući tu i činjenicu da je igrao glavnu ulogu u serijalu "Malkolm u sredini".

Ovakvo ponašanje prema ženama mora da se okonča: Gvinet Paltrou i Anđelina Džoli ispričale kako ih je zlostavljao prvi čovek Holivuda

Muniz je šokirao sve kada je opisao da ima problema sa dugoročnim pamćenjem, kao i da nije zbog toga išao kod lekara.

- Imao sam devet potresa mozga i ceo niz malih moždanih udara. Ne kažem da to ima veze s tim što ne pamtim dobro. Iskreno, nikad nisam otišao kod doktora na detaljniji pregled. O tome zapravo nikad nisam hteo da pričam, jer se radi o meni i mom životu. Međutim, razgovarali smo o "Malkolmu u sredini" i kako sam počeo da glumim, a ja se gotovo uopšte ne sećam snimanja serije - rekao je Muniz.

- U poslednjih deset godina mama bi mi prepričavala izlete na koje smo išli ili neke velike događaje na kojima smo bili, a za mene su to sve bile nove priče. Ne znam tačan uzrok gubitka pamćenja - izjavio je mladi glumac i dodao da nije siguran kako su njegovi problemi počeli.

Međutim, treba podsetiti da je Frenki godinama vozio trke, i da je imao nekoliko gadnih udesa.

A sada, uglavnom se oslanja na dnevnik koji vodi njegova devojka Pejdž Prajs.

- Ona je divna. Sve zapisuje, skoro svaki detalj, samo zato jer se ja rastužim kad shvatim da sam nešto zaboravio. Na ovaj način mogu da izaberem bilo koji dan o "obnovim" svoje pamćenje - objasnio je Muniz koji je napomenuo da kod lekara ne ide jer kad god bi potražio pomoć doktora, oni bi mu rekli da je lud...

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZVEZDA

    11. oktobar 2017 | 18:10

    Ljudi, pre neki dan sam gledala nasu seriju (kozije usi, mnogo je dobra), dok su trajale reklame odose mi misli, dva minuta nisam mogla da se setim sta sam pocela da gledam.40 god. imam ali izgleda da sam prsla!

  • Sasa91

    11. oktobar 2017 | 16:09

    Sta je tu cudno, ja ne znam sta je juce bilo

  • Šeki

    11. oktobar 2017 | 17:48

    Pa ni ja se ne sećam te serije. Ne znam da li sam je uopšte gledao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA