POSLE ŠEST GODINA PAUZE: Grupa "Spice Girls" ponovo na okupu! (VIDEO)

Viktorija Bekam, Mel B, Mel C, Ema Banton i Džeri Halivel trebalo bi da 2018. godine snime novi album

  • 2

Čuvena grupa "Spice Girls", kako stvari stoje, ponovo će se vraća na muzičku scenu. Kako pišu britanski mediji, to će se desiti na leto 2018. godine, kada će članice ovog sastava snimiti televizijski specijal i novi album.

Navodno, najteže je bilo ubediti Viktoriju Bekam, ali je supruga Dejvida Bekama ipak pristala.

- Razgovori (o ponovnom okupljanju grupe "Spice Girls") započeti su od leta i sve (članice grupe.prim.aut) su spremne za okupljanje 2018. godine. Radiće zajedno na seriji projekata koji uključuju album i televizijski specijal. Šlag na torti je bio Viktorijin pristanak, budući da je ona bila ta koja je zadržavala pregovore - rekao je izvor upućen u situaciju.

Podsetimo, članice grupe "Spice Girls" su Mel B., Mel C. Ema Banton, Džeri Halivel i Viktorija Bekam. Poslednji put u ovom sastavu nastupale su 2012. godine na Olimpijskim igrama u Londonu.  Grupa "Spice Girsl" izbacila je veliki broj hitova kao što "Wannabe", "Spice Up Your Live", "Viva Forever" i druge.

Podsetimo se hita "Wannabe":

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA