Dok je Anđelina Džoli držala impresivan govor o seksualnom nasilju nad ženama, niko nije skidao pogled sa njenih grudi (FOTO)

Anđelina Džoli održala je govor u kojem je krajnje osudila seksualno zlostavljanje nad ženama

  • 10
Foto: Tanjug/AP

Anđelina Džoli (42) održala je u sredu impresivan govor na konferenciji Ujedinjenih nacija u Vankuveru, u kojem je osudila seksualno zlostavljanje u svim delovima sveta. Veliku pažnju izazvala je i njena pojava, budući da je pred mikrofon stala još mršavija.

Reka suza i zagrljaji! Ovako je izgledao prvi susret Breda i Anđeline posle godinu dana!

Anđelina je aktivistkinja za ljudska prava, pa je bila jedna od govornika, a njen govor o seksualnom nasilju nad ženama bio je izrazito potresan.

Foto: Tanjug/AP

Ono što je uzdrmalo svet jeste slučaj sa najpoznatijim poducentom Harvijem Vejnštajnom, o kojem Anđelina nije direktno pričala u svom govoru, mada je ranije priznala svetskim medijima da je imala loše iskustvo sa nekada prvim čovekom Holivuda.

Foto: Tanjug/AP

- Seksualni zločini su svuda u svetu - u industriji u kojoj ja radim, u poslovnom svetu, na fakultetima, u politici, u vojsci... Takvi zločini su često predmet ismevanja, ili ih nazivaju manjim prestupima osoba koje su bolesne i ne mogu sebi da pomognu - rekla je Anđelina.

- Međutim, treba znati da muškarac koji zlostavlja žene nije samo opsednut seksom, već je nasilnik. Silovanje je jeftinije od metka, a ima dugotrajne posledice koje su užasno predvidive - dodala je glumica.

Foto: Tanjug/AP

Iako je govor Anđeline Džoli bio potresan, za mnoge je još potresnije bilo to što se pojavila nikad mršavija, u bež haljini koja je visila na njenom koščatom telu.

A pohvrh svega, ispod haljine su joj se providele bradavice na grudima...

Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP

Foto: Tanjug/AP

(Telegraf.rs/dailymail.co.uk)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Svemirka

    16. novembar 2017 | 21:19

    Šta uradi od sebe nakad najlepša žena sveta. Pojelo je zlo

  • Deda Grande

    16. novembar 2017 | 18:41

    zla osoba, zla zena a naposletku izgled sve govori, ko ovde vidi grudi, ko ovde vidi lepotu, same kosti, koza i hirurgija.

  • Dux

    16. novembar 2017 | 19:10

    Dobro je da joj nisu pokazali noge.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA