Mlatio je sve redom, a onda je glumac iz serije "Zavet" brutalno pretučen u kavezu, lekari se borili za njegov život!

- Ni danas nikom nije jasno kako je izvukao živu glavu, budući da prognoze lekara nisu bile nimalo optimistične - kaže prijatelj Šukrua Ozildiza

  • 11

Šukru Ozildiz, koji je publiku osvojio ulogom u seriji "Zavet", godinama je trenirao borilačke veštine, i to ga je umalo koštalo života.

Slike bez šminke su zapanjile sve! Kardašijanka je za mnoge prava bomba, a njeno PRAVO lice je rošavo i puno bubuljica! (FOTO)

Ozildiza je od malih nogu zanimao tajlandski boks, i počeo je da ga trenira. Kada je upisao studije menadžmenta, otišao je u Portugaliju i tamo je shvatio da želi da se oproba u nečemu ekstremnijem.

- Mnogi tu zemlju smatraju kolevkom borilačkih veština. Od detinjstva sam se bavio tajlandskim boksom, a kada sam kao student došao u Portugaliju, odlučio sam da se oprobam u borbama u kavezu - izjavio je Ozildiz.

Njegovi prijatelji kažu da je u to doba Šukru bio ljut na sve jer je izgubio majku, i smatrao je da su borbe u oktagonu dobar način za kanalisanje besa.

Karijera mu je išla uzlaznom putanjom i kako prenosi magazin "TV Novele", mladi Turčin je u kavezu pobeđivao sve redom, i postao je miljenik publike.

Ali, onda je Ozildiz naleteo na mnogo jačeg protivnika koji ga je bukvalno poslao u bolnicu.

- Protivnik u jednoj borbi ga je uništio. Bukvalno ga je samleo. Šukru je završio u bolnici sa nekoliko preloma i potresom mozga. Ni danas nikom nije jasno kako je izvukao živu glavu, budući da prognoze lekara nisu bile nimalo optimistične. Čak je i njegov otac doleteo iz Turske u Portugaliju kako bi bio s njim, verujući da njegov sin neće doživeti da ponovo kroči na tlo rodne zemlje. Međutim, izgleda da je imao ludu sreću. Oporavak je bio mukotrpan, trajao je nekoliko meseci. Kad je ponovo stao na svoje noge, Šukru je obećao ocu, koji mu je bio jedini oslonac nakon majčine smrti, da se više nikada neće vratiti u kavez. Morao je da pronađe drugi način da savlada hiperaktivnost koja ga oduvek odlikuje, a gluma mu se učinila kao idealan način za to - izjavio je jedan od prijatelja poznatog glumca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kale

    29. novembar 2017 | 09:41

    Boze, koliko lepih ljudi ima Turska!!! Eto na koga smo i mi po lepoti povukli. Ha...ha...ha..

  • Bambi

    29. novembar 2017 | 12:16

    Prelepo stvorenje !!!

  • Ceca

    29. novembar 2017 | 11:32

    Aaaaa lapse musko u zivotu videla nisam😍😍😍😍

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA