PA, ON JE CAR! Kada čujete kako se Džordž Kluni odužio prijateljima koji su mu pomagali kada je bio nepoznat, skinućete mu kapu!

Kluni nije zaboravio ko mu je pomogao dok je bio anoniman glumac, i velikodušno se odužio vernim prijateljima

  • 11

Ako je verovati pričama koje ovih dana kruže svetskim medijima, Džordž Kluni je ozbiljan car. Glumac se na fantastičan način odužio najbližim prijateljima koji su mu svojevremeno pomagali dok je bio nepoznat i krčio put do slave.

Najseksi ženu na svetu su popljuvali zbog perverznog snimka, a ona je hejterima pokazala GUZU! FOTO)

Detalje nepoznate javnosti otkrio je Klunijev prijatelj Rande Gerber, maneken i suprug Sindi Kraford.

Gerber je u intervjuu za Page Six prisetio jednog događaja koji se desio pre četiri godine.

Foto: AP/Tanjug

- Postoje tri grupe momaka koje smo zvali "Dečaci". Džordž me je pozvao, kao i "Dečake"  i rekao: "Hej, zabeležite 27. septembar 2013. godine u vašim kalendarima. Svi dođite u moju kuću na večeru - rekao je Gerber i nastavio sa pričom:

Foto: AP/Tanjug

- Džordž je rekao: "Slušajte momci, želim da vam kažem koliko ste mi značili i koliko mi značite u životu. Došao sam u Los Anđeles, spavao sam na vašem kauču. Ja sam srećan što imam sve vas u životu i ne bih mogao da budem tu gde sam sada danas da nije bilo vas. Veoma mi je važno da smo još uvek zajedno, i želim da vam se odužim. Želim da otvorite vaše kofere - prepričavao je Gerber, a onda je otkrio sjajan Klunijev gest:

Rande Gerber na suprugom Sindi Kraford na venčanju Džordža Klunija Foto: AP/Tanjug

- Svako od nas, nas četrnaestoro, dobio je po milion dolara. Svako od nas. Bili smo u šoku. Kao, šta je ovo? Džordž je nastavio: "Znam da ste svi prošli kroz teška vremena, neki i još uvek prolaze kroz njih. Ne morate da brinete o deci, ne morate da brinete, znate, o školi, oko plaćanja vaše hipoteke" - prisećao se Gerber i onda je nastavio da priča:

Foto: AP/Tanjug

- Jedan od momaka je radio u baru u Teksasu na aerodromu i pokušavao da izdržava svoju porodicu. Vozio je bicikl do posla svakog dana. Mislim, ti momci su vodili računa o Džordžu, a on im se sada odužuje. I Džordž je rekao: Ne samo to, za svakog od vas sam platio porez od ovih milion dolara. Povukao sam Klunija sa strane i rekao mu: "Apsolutno mi ne pada napamet da uzmem ovaj milion dolara! A onda mi je Džordž odgovorio: Sada ću u glas reći: "Ako Rande ne uzme ovih milion dolara, niko neće"... To je Džordž! - otkrio je Rande i dodao:

Foto: Tanjug/AP/Invision

- To se desilo 27. septembra 2013, a 27. septembra 2014. godine venčao se sa Amal. To je dobra karma - rekao je Gerber.

To nije bio jedini sjajan potez Džordža Klunija. Naime, kada je sa suprugom Amal i blizancima putovao u Veliku Britaniju i svim putnicima je podelio slušalice koje štite od buke, kako bi im se unapred izvinio ako njegova deca budu previše bučna.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bibi

    13. decembar 2017 | 20:59

    Kakav covek! Dal jos takvi postoje?!

  • pop

    13. decembar 2017 | 19:08

    Ako je covek ostaje covek i nakon sto se obogati.Bravo za Dzordza jos jednom je pokazao da je gospodin iako je amerikanac.

  • Cecilija

    13. decembar 2017 | 19:00

    Odavno nisam procitala obako divan ali istinit tekst!Bas velicina od coveka i glumca!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA