≫ 

ŠOKANTNE TVRDNJE! Kad je imao samo 11 godina, legendarnog glumca Džejmsa Dina je seksualno zlostavljao sveštenik?

Te navode, iznela je prilikom davanja jednog intervjua, slavna glumica Elizabet Tejlor

  • 6

Legendarni glumac Džejms Din, u srednjoj školi zbližio se sa sveštenikom Džejms De Verdom, koji je prema navodima, najviše uticao na Dinovu ljubav prema trkačkim kolima. Međutim, sveštenik je navodno mladog glumca seksualno zlostavljao, a Džejmsa je ta trauma pratila do kraja života.

NAJVEĆA TAJNA HOLIVUDA: Marlon Brando bio u brutalno sado-mazo vezi s Džejmson Dinom?

Te navode, iznela je prilikom davanja jednog intervjua, slavna glumica Elizabet Tejlor.

- Volela sam Džimija i reći ću vam nešto, ali to ostaje neslužbeno dok ne umrem, u redu? Kada je imao 11 godina, i kada mu je majka umrla, sveštenik ga je seksualno zlostavljao - ispričala je tom prilikom glumica.

Prema njenoj izjavi, Din joj je sam to priznao.

- Sigurna sam u to, znam da je, jako puno smo pričali o tome. Tokom snimanja Diva bili smo budni noćima i pričali, a to je bila jedna od stvari koje mi je otkrio - dodala je Elizabet, piše index.hr.

Foto: Wikipedia/public domain

Džejms Din je tokom studiranja imao vezu sa Rodžersom Breketom sa kojim je počeo da živi, ali je svom agentu tvrdio da spavaju u odvojenim sobama.

Nakon toga spajali su ga i sa Marlon Brandom, sa kojim je bio navodno u sadomazohističkoj vezi, piše Dejli Mejl. Upoznali su se tako što je Din prišao Brandonu, i rekao mu da je on najveći njegov obožavatelj, na šta je Marlon odgovorio poljupcem.

Kako su tvrdili njihovi prijatelji, Marlon je bio taj koji je dominantan, i znao je da ostavlja Dina satima da ga čeka ispred vrata. Takođe je Din prijateljima pokazivao ožiljke koji su navodno nastali tako što je Brando gasio cigarete na telo mladog glumca.

Foto: Wikimedia Carl Van Vechten Photographs/Warner Bros

Tokom života spajali su ga s mnogim zvezdama oba pola poput Merilin Monro ili Volt Dizni.

- Ne, nisam homoseksualac, ali ne planiram da idem kroz život s jednom rukom vezanom iza leđa - odgovorio je Din na pitanje o svojoj seksualnosti.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ДР

    17. decembar 2017 | 11:50

    Изгледа да у Америци не можеш бити звезда ако ниси злостављан или си ти тај који злоставља!??

  • Diksi

    17. decembar 2017 | 09:59

    Moguce je ,buntovnik bez razloga?. Verovatno.Marlon brando je pokazao u filmu Tango u parizu,da voli pozadinu.....

  • Teofil

    17. decembar 2017 | 15:37

    Ovde izostaje najbitniji deo emotivnog zivota Dina,a to je bila mlada prelepa glumica italijanskog porekla Pier Angeli i ona je bila ljubav njegovog zivota.Nikada nije prebolela Dzimija iako je zivela u idealnom braku,umrla je od prevelike doze pilula.I to je dokaz da o slavnim glumcima stvaraju nove mitove.Dzimi nije bio gej.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA