≫ 

Otvoren testament Hjua Hefnera: Evo kome su pripale luksuzne vile, 40 miliona dolara, i pod kojim uslovima!

Testament legendarnog osnivača imeprije "Plejboj" otvoren je tri meseca nakon njegove smrti

  • 9

Hju Hefner preminuo je 27. septembra 2017. godine u 91. godini života.

Slavni osnivač legendarnog "Plejboja" i multi-milionske imperije iza sebe je ostavio suprugu Kristal (31), decu Dejvida (62), Kristi (65), Kupera (26) i Marstona (27).

Sada je konačno otvoren i testament Hjua Hefnera, u kojem se navodi da sve što je ostalo iza njega pripada ženi i deci, ali pod striktnim uslovima.

Kako se navodi u testamentu, 40 miliona dolara kao i sva imovina naslednicima će biti oduzeta ukoliko budu uzimali drogu, ukoliko postanu ovisnici o alkoholu ili bilo kojim opijatima, otkriva "Entertainment Tonight”".

Foto: Guliver/Alberto E. Rodriguez/Getty Images

- Ne smeju da koriste ništa što nije prepisano od strane stručnog lekara ili psihijatra, a u svrhu lečenja i terapije - navodi se u testamentu.

Hefner je svom advokatu poverio brigu o svom bogatstvu, pa on ima mogućnost da bilo kog naslednika njegovog bogatstva podvrgne testiranju na drogu, ukoliko posumnja da neko od njih koristi drogu, opijate ili alkohol.

Hefner je ženi Kristal ostavio kuću od 5 miliona dolara, te 3 miliona dolara, uprkos spekulacijama da ona neće videti ništa od njegovog bogatstva.

Tako će Kristal zadržati četvorosobnu kuću u Holivud Hilsu, koju je on kupio za nju 2013. godine, iako su potpisali predbračni ugovor, piše TMZ.

Foto: Tanjug/AP

Takođe, pomenuta kuća ima 5 kupatila, bazen, skupu, modernu kuhinju, kao i sobu za igrice sa stolom za poker i bilijarskim stolom.

Čuvenu Plejboj palatu u Los Anđelesu Hefner je prodao svom komšiji za 100 miliona dolara.

Foto: Profimedia/Pacific coast news
Foto: Profimedia/Pacific coast news

Foto: Profimedia/Pacific coast news
Foto: Profimedia/Pacific coast news/Corbis

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA