≫ 

Bila je lepotica, puna para, imala dečka milijardera, završila kao beskućnica, ugojila se 40 kilograma, i niko je ne prepoznaje (FOTO)

Kejt Fišer je bukvalno prošla put od slave do ponora, sada živi od socijalne pomoći i ne liči na sebe

  • 10

Početkom devedesetih australijska manekenka Kejt Fišer je bila na vrhuncu, važila je za jednu od najlepših žena sveta, zarađivala milionske honorare... Ali u roku od nekoliko godina je doživela strmoglav pad, ostala bez dinara, i završila kao beskućnica.

Najseksi Albanka šokirala fanove: Objavila privatni snimak a svi je pitali: Šta ti je to u ustima? (VIDEO)

Nakon što se 1993. zajedno sa Eli Mekfirson i Poršom de Rosi pojavila u filmu "Sirens", za lepu Kejt su sva vrata bila otvorena.

Tada je započela i vezu sa milijarderom Džejmsom Pakerom, a nekoliko meseci kasnije njih dvoje su se verili.

A sunovrat Fišerove faktički počinje 1998. kada je raskinula sa Pakerom. Posle ljubavnog brodoloma Kejt se preselila u Ameriku, u pokušaju da i tamo izgradi uspešnu karijeru.

Iako nije dobijala poslove kakve je očekivala, nastavila je sa životom na visokoj nozi, zapala je u dugove, a završni udarac je bilo saznanje da je njen ljubavnik proneverio dva miliona dolara koje mu je "pozajmila". Da ne pominjemo činjenicu da je potom saznala da je on oženjen i da ima porodicu u drugoj zemlji...

Foto: Guliver/Patrick Riviere/Getty Images

Iznenada, Fišerova je ostala bez ičega i bukvalno je završila na ulici. Skoro dve godine je živela kao beskućnica, a njen jedini izvor prihoda je socijalna pomoć.

U međuvremenu, Kejt je prekinula svaki kontakt sa svojom porodicom i nestala je iz javnosti.

Posle godina skrivanja Fišerova se početkom 2017. pojavila u rijalitiju "I'm Celebrity... Get Me Out of Here" i šokirala sve.

Kejt sada ima 44 godine, ugojila se skoro 40 kilograma i totalno je neprepoznatljiva. Promenila je i ime i zove se Cipora Malkah.

U svom prvom intervjuu posle dugog perioda ćutanja, Cipora kaže da žali zbog mnogih stvari koje je uradila u životu.

- Gledam svoje stare slike i mislim: "Imala sam svet pod nogama". Ali tada to nisam znala. Nisam imala poverenja u sebe... Nisam mislila da ljudi smatraju da sam lepa... Kakva šteta - izjavila je Cipora Malkah.

Posle šest godina samačkog života, Kejt (Cipora) je otpočela vezu sa jedriličarem Gajom Vesijem, inače njenom simpatijom iz srednje škole...

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeretik

    27. decembar 2017 | 21:16

    Lepota je prolazna , ali glupost nije .

  • Srboljub

    27. decembar 2017 | 17:09

    Meni je i ovako slatka a pare pa šta ako ih nema. Deluje srećno.

  • Јасмина

    27. decembar 2017 | 15:55

    Касно је за кајање,али не треба губити наду и веру у бољу будућност...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA