O OVOME BRUJI SVET! Faca Dakote Džonson dok Anđelina ignoriše Dženifer govori više od reči! (FOTO) (VIDEO)

Fotografija sa ovogodišnje dodele "Zlatnih globusa" kruži društvenim mrežama, a ovo je verovatno bio najneprijatniji momenat na ceremoniji

  • 0

Na tek održanoj 75. dodeli "Zlatnih globusa" (Golden Globes) u Holivudu, najveću pažnju je čini se privukao susret "suparnica", glumica Anđeline Džoli i Dženifer Aniston

Ovo je čekao ceo svet! Anđelina i Dženifer konačno oči u oči, evo koja je pobegla sa crvenog tepiha i kako je izgledao "okršaj" decenije! (FOTO)

Na društvenim mrežama kruži fotografija sa ovogodišnjih "Zlatnih globusa", na kojoj se vidi kako je Anđelina Džoli reagovala kada se na bini pojavila njena koleginica Dženifer Aniston.

Da stvar bude još neprijatnija, u publici za istim stolom bila je i glumica Dakota Džonson, zvezda filmskog serijala "50 nijansi", čiji je izraz lica bio dovoljan da predoči koliko je napeto bilo među glumicama.

 
A post shared by @obviousbutamazing on

Opra Vinfri rasplakala publiku na dodeli Zlatnog globusa, o njenom moćnom govoru bruji ceo svet! (VIDEO)

- Sve smo mi Dakota Džonson - piše na jednoj od objava sa istom fotografijom na Tviteru.

Ovaj trenutak mnogi su ocenili kao najneprijatniji trenutak na ovogodišnjoj dodeli "Zlatnih globusa", a kako je to izgledalo u prenosu pogledajte na snimku:

Podsetimo, Dženifer i Anđelina poslednji put su se srele 2015. godine na manifestaciji "Critics' Choice Awards". Dženifer i Bred Pit razveli su se 2005. godine, dok su Anđelina i Brad na brak stavili tačku 2016. godine.

O susretu koji je čekao ceo svet već smo pisali, a kako je izgledao "okršaj" slavnih glumica pogledajte OVDE

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA