36 GODINA KASNIJE: Smrt Natali Vud nije nesrećan slučaj, a njen muž je glavni osumnjičeni

Natali Vud stradala je 1981. godine sa samo 43 godine, a njena smrt proglašena je nesrećnim slučajem, sve do sada

  • 15

Glumca Roberta Vagnera (87) policija je posle punih 36 godina od smrti njegove supruge, glumice Natali Vud, proglasila glavnim osumnjičenim za taj slučaj. 

Udavila se u WC šolji, helikopter mu odsekao glavu: Najbizarnije smrti poznatih glumaca

Najnovije otkriće javno je izneto u dokumentarnoj seriji "48 Hours", o životu slavne glumice i misterije oko njene smrti.

- Vagner je poslednji video Natali pre nego što je nestala, a posle šest godina istraživanja ovog slučaja zaključak je da je Vagner glavni osumnjičeni - naveo je u pomenutom serijalu poručnik Džon Korina.

Glumac, koji je danas u braku sa glumicom Džil Seint Džon (77), nije odgovarao na pozive i poruke britanskog Daily Maila.

Foto: Profimedia/Zuma Press - Archives

Inače, Natali Vud doživela je nesreću 1981. godine, sa samo 43 godine, kada se navodno utopila nakon što je sa Vagnerom i glumcem Kristoferom Volkenom krenula brodom do ostrva Santa Katalina. Čudno je to što je ceo život imala fobiju od duboke vode, jer je njenoj majci jedna vračara rekla kako će se utopiti.

Njeno telo pronađeno je sledećeg jutra u moru, a nesreći je prethodila velika svađa Vagnera i Volkena. Vagner je, kako je i sam priznao, bio ljubomoran na odnos Volkena i njegove žene, a tvrdio je da je to bio nesrećan slučaj.

- Kada sam čuo da je mrtva, pao sam na kolena. Osećao sam se kao zombi, a ostatak dana sam tešio porodicu - rekao je Vagner.

Budući da se navodi nisu poklapali, detektivi su bili sumnjičavi, a da se slučaj ponovo otvori zatražila je i Natalina sestra Lana.

Robert Vagner je posle ženine smrti preuzeo brigu o njihovoj ćerki Nataši, a tvrdio je da je Natali nestala u gumenom čamcu. Kristofer Volken o ovom nesrećnom slučaju i onome što se izdešavalo te kobne noći nikada nije želeo da priča.

Daljinac

(B.B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mimi

    1. februar 2018 | 21:54

    Efikasno.

  • Jem

    2. februar 2018 | 09:26

    Natali Vud je bivša žena Alen Delona i bila je jedini preostali svedok u aferi Marković,i ako se udala za Vagnera to je nije spaslo.

  • Mila

    2. februar 2018 | 07:54

    Ljubomorko nije mogao da se nosi sa zeninom lepotom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA