Hefner je ležao na krevetu sa 7 golih devojaka, čekali su mene pa da počne seks! Pamela Anderson opisala orgije u "Plejboj" vili

- Na zidovima su bili veliki TV ekrani na kojima se video Hefner koji je devojkama radio lude stvari sa bejbi uljem - ispričala je Pamela

  • 18
Foto: Profimedia/Uppa entertainment

Nekadašnja "Plejboj" zečica Pamela Anderson je u emisiji Pirsa Morgana otkrila sočne detalje sa orgija koje su održavale u vili Hjua Hefnera.

On je platio 5, ona je nudi za 7,2 miliona: 60 godina mlađa udovica Hjua Hefnera prodaje vilu koju joj je on poklonio

- Sredinom osamdesetih bila sam na žurki u Hefnerovoj kući u Los Anđelesu. Tu je bilo mnogo devojaka koje su sve bile gole i išle su niz i uz stepenice. Popela sam se gore da vidim o čemu se radi. Ušla sam u sobu i zatekla Hjua na krevetu sa sedam golih devojaka. Prvo sam pomislila da snimaju film, a potom sam shvatila da svi čekaju da im se pridružim i imam seks sa Hjuom. Ukapirala sam da se ne radi o filmu i rekla sam sebi: "Vreme je da se gubim odavde" - ispričala je Pamela koja je dodala da se nagledala raznih čudnih stvari u "Plejboj" vili.

Foto: Profimedia/Planet

- Na zidovima su bili veliki TV ekrani na kojima se video Hefner koji je devojkama radio lude stvari sa bejbi uljem - objasnila je Andersonova i dodala da je Hju bio divan i šarmantan čovek koji je obožavao žene, kao i da nikada nije imala osećaj da ju je on iskoristio.

Foto: Guliver/George De Sota/Newsmakers

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Crnogorac

    2. mart 2018 | 17:31

    Jedini koji je život živio i proživio onako kako je htio ,kao i većina muškaraca da može...zato Hju kapa do zemlje...

  • nenad

    2. mart 2018 | 18:12

    Jedini covek koji je ziveo u ovozemaljskom raju.Ziveo je i radio sa najjjlepsim zenama na svetu.

  • ДР

    2. mart 2018 | 20:30

    Она рекла ,мора да бежи!????Е, сада верујем!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA