Ona ima 52 godine i prava je seks-bomba: Seksi glumica se pojavila na rođendanu svog sina sa bezobrazno dobrim dekolteom! (FOTO)

Liz Harli je za ovu priliku odabrala provokativnu haljinu, a svi pogledi su bili prikucani uz njen dekolte i ogromne grudi

  • 10

Srećan rođendan mom malom princu. On je svetlost mog života - čestitala je glumica i model Liz Harli rođendan sinu Damianu na svom Instagram profilu uz zajedničku fotografiju sa njim.

Sin Šona Pena uhapšen zbog droge, policija privela i njegovu devojku! (FOTO)

Liz je na proslavi njegovog 16. rođendana bila u centru pažnje, a sve to zbog provokativne haljine koju je nosila. Njen dubok dekolte i ogromne grudi bile su u prvom planu, pa su svima zapale za oko, a onda je krenula lavina komentara i lajkova na društvenim mrežama.

- Tipična Liz, morala je obući ovako nešto da privuče svu pažnju - bili su neki od komentara.

Harli je otkrila da je njen sin navikao da se ona provokativno slika i pokazuje svoje telo na društvenim mrežama, dok se on često nalazi iza kamere.

- On ih često napravi, aili imam i prijatelje koje mučim da me fotografišu - ispričala je Liz, koja je sina dobila u vezi sa američkim biznismenom Stivom Bingom.

Međutim on ga nije priznao odmah nakon rođenja 2002. godine i tvrdio je kako su imali kratku avanturu, ali njegovo očinstvo je potvrđeno DNK testom.

Njena izjava da je sin fotografiše u golišavim izdanjima, zgrozila je njene fanove.

- Stvarno imate uvrnut odnos - komentarisali su obožavatelji.

Njen sin Damian se takođe bavi glumom, a glumio je u popularnoj seriji "Susedi" i američkoj drami "Kraljevska porodica" u kojoj Harli tumači glavnu ulogu.

Harli se proslavila devedesetih godina nakon što je snimila kampanju za kozmetički brend Estee Lauder, a 2005. godine je pokrenula liniju svojih kupaćih kostima u Londonu, a vrlo često ih sama reklamira.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA