Elvis se ubio, ostavio je dve oproštajne poruke: Bivša žena i članovi porodice izneli zapanjujuće detalje o smrti Prislija

Bivša supruga slavnog muzičara kaže da je Elvis znao da se uzimanjem droge igra sa vatrom, te da je znao šta čini pre svoje smrti od srčanog udara 1977. godine

  • 4

Prisila Prisli govorila je za dokumentarni film HBO-a "Elvis Presley: The Searcher", za koji je rekla kako nije istina da njenom nekadašnjem suprugu niko nije hteo da pomogne, ali da jednostavno nije postojao niko ko je Prisliju mogao da kaže šta treba da čini.

Prisila je istakla da je ona, kao i njegovi bližnji i voljeni, pokušala da ga skine sa droge, ali da nije uspela, piše The Sun.

- Nisi govorio Elvisu Prisliju šta da radi. Mislim, izbacio bi te iz svog života brže nego što mačka ogrebe. Nije bilo načina - rekla je Prisila koja se za Elvisa udala 1967. godine, a razveli su se 6 godina kasnije.

Nakon što je skrivan 30 godina, juče je prodat avion Elvisa Prislija: Unutrašnjost i dalje podseća na muzičku legendu (FOTO)

Glumica kaže da niko nije mogao naterati Elvisa da prestane da uzima lekove, a dodala je i kako je Elvis pre svoj smrti ostavio dve oproštajne poruke. Članovi njegove porodice u dokumentracu su ispričali kako je Elvis ipak počinio samoubistvio, te da je namerno uzeo preveliku količinu tableta za bolove.

Elvis sa bivšom suprugom Prisilom, Foto: Guliver/Keystone/Getty Images

- Za mene su to i oproštajne poruke čisti dokaz da se hteo ubiti - rekao je Prislijev polubrat Rik Stenli.

Elvis i Prisila tokom braka su dobili ćerku, muzičarku Lisu Meri Prisli (50), a njegova bivša supruga sa kojom je bio blizak sve do njegove smrti 1977. godine krivi američku vojsku sa kojom je odslužio vojni rok u Nemačkoj.

- Davali su vojnicima lekove kako bi ih održali budnima. Morao je noću obavljati svoje dužnosti i tako je sve počelo - objasnila je glumica.

Foto: Guliver/Keystone/Getty Images

Posle smrti Elvisa Prislija 16. avgust 1977. godine u javnost su procurile informacije kako je samo jedan od Elvisovih lekara kralju rokenrola za 8 meseci propisao više od 10.000 tableta! Na sve to, pevač je previše jeo, a vrlo brzo dostigao je kilažu od 114 kilograma.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Moje ime je

    9. april 2018 | 10:59

    Totalni kralj

  • Ečeverija,brat od strica MOMOV!

    9. april 2018 | 12:03

    Kralj je živ!

  • Maja

    9. april 2018 | 17:26

    Njegove pesme su predivne ali sta mu to vredi kad je na kraju sve upropastio , samo slabici se drogiraju i beze u neki svoj izmislheni svet

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA