Bivša menadžerka optužila Maraju Keri za seksualno zlostavljanje!

Stela Buločnikov, koja je svojevremeno sarađivala sa Marajom, planira da tuži pevačicu jer ju je, kako tvrdi, neosnovano otpustila

  • 1
Maraja Keri Foto: Instagram/mariahcarey

Maraja Keri biće tužena za seksualno uznemiravanje i kršenje ugovora od strane svog bivše menadžerke Stele Buločnikov, prenose strani mediji.

Kako piše TMZ, Stela tvrdi da je pevačica konstanto šetala gola ispred nje, kao i to da je muzička zvezda ispred nje radila "seksualne stvari".

U tužbi koju priprema, Buločnikova je optužila Maraju i da ju je otpustila bez osnova, i to usred ugovora koji je potpisan na tri godine. Takođe, Stela namerava da u svojoj tužbi navede da Kerijeva ima proble sa zavisnošću, kao i to da ne uzima lekove za bipolarni poremećaj. Kako je Stela navela, Maraja je pred njom konstantno bila gola.

Maraja i Stela u vreme ljubavi, Foto: Guliver/Theo Wargo/Getty Images

Kada je u pitanju zarada koju je Maraja imala tokom saradnje sa Stelom, pevačica je samo u 2015. svoj račun povećala za 27 miliona dolara. Ako je suditi po priči izvora, za tri godine saradnje sa Stelom Maraja je zaradila oko 100 miliona dolara.

Pravni tim koji zastupa Maraju odbacio je ove optužbe Stele Buločnik, navodeći da su neosnovane.

VIDEO: Ova devojka zaradi 65.000 dolara po jednoj fotografiji na Instagramu!

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Naopak

    17. april 2018 | 17:31

    Sta ti je ne zadovoljn radnik smeta kad primi redovnu dogovorenu platu i gazda zaradi ogromne pane za koje ima ime i talenat. I onda ajmo zajebno u wc mi smo devojke

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA