Raskinuli Kejti Holms i Džejmi Foks! Posle pet godina tajne veze konačno otkrili da su zajedno, ali ubrzo nakon toga se rastali!

Vezu su navodno započeli 2013. godine, a tek krajem 2017. godine su odlučili da se više ne skrivaju

  • 3
Kejti Holms i Džejmi Foks, Foto: Profimedia

Glumica Kejti Holms nakon razvoda od Toma Kruza sa kojim ima ćerku Suri, nije bila naročito prisutna u medijima, a o njenom privatom životu se nije mnogo znalo.

Žena optužila Džejmija Foksa da ju je tukao penisom po licu, pa izbacio sa privatne žurke!

Međutim, dospela je u žižu interesovanja nakon što je otkrivno da je već pet godina u tajnoj vezi sa glumcem Džejmijem Foksom. Vezu su navodno započeli 2013. godine, a tek krajem 2017. godine su odlučili da se više ne skrivaju, pa su ih paparaci slikali u romantičnoj šetnji plažom na Malibuu.

Šuškalo se da su planirali i venčanje, kao i to da je malena Suri odlično prihvatila Džejmija, kao i njegovu ćerku Kejti.

Džejmi Foks, Foto: AP/Tanjug

Međutim, stvari su se ipak pogoršale, pa njihov odnos više nije toliko sjajan. Britanski i amreički tabloidi bruje o tome da je Foks bio neveran, a da je Kejti tek nedavno saznala za to, pa je ispao problem.

Kejti Holms, Foto: Tanjug/AP

- Kejti je imala problema i ne veruje Džejmiju. Otkrila je da ju je godinama varao s drugom ženom - rekao je neimenovani izvor blizak glumici, prenosi Miror i dodaje:

- Nije bilo svađe i vrištanja, samo tuge. Kejti ga je pozvala i rekla mu da ne može više, a on se izvinio i rekao da mu je žao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA