Aflek nakon lečenja od alkohola otišao u crkvu sa decom i bivšom ženom, a evo šta je njegova devojka zečica radila za to vreme! (FOTO)

-Kriviti 22-godišnjakinju za nečiji treći put na odvikavanju je smešno - rekla je Benova devojka

  • 1
Ben Aflek i Dženifer Garner, Foto: Profimedia

Glumac Ben Aflek (46) nedelju je proveo u crkvi sa bivšom suprugom Dženifer Garner (46), sa njihovim ćerkama Violet (12), Seraphine (9) i sinom Samuelom (6). Dok je Ben bio sa decom i bivšm ženom, njegova devojka - zečica Šona Sekston (22) provodila se na plaži u Malibu.

- Aflek je završio ključnih 30 dana odvikavanja - rekao je njegov prijatelj, dodavši da glumac ima razloga za slavlje.

Aflek nastavlja svoje lečenje, ali od kuće, u čemu mu pomaže porodica sa kojom glumac redovno boravi.

Njegovo lečenje se sprovodi na više načina: u bolnici, van nje, kroz terapiju i edukativne sastanke - objasnio je Aflekov prijatelj.

Kada je Dženifer videla Aflekove fotografije sa sandukom alkoholnih pića, glumica je posavetovala svog bivšeg supruga, te je on 22. avgusta otišao na lečenje od alkohola. Aflek je na odvikavanju bio i 2001. i 2017.

Zečica je 24 godine mlađa od glumca, Foto: Profimedia/Mega Agency

Aflekov prijatelj objasnio je da lečenje odlično napreduje i da je dobra stvar što je Benova zavisnost izašla u javnost, pošto ga je to podstaklo da shvati koliko je izgubio.

- Nema tajni, a Dženifer je odlična u objašnjavanju nekih stvari deci. Rekla im je kako je Ben bolestan i da treba da ide kod doktora. Ona najviše od svega mari o tome da li je on trezan i može li se na njega osloniti kao drugog roditelja - istakao je glumčev prijatelj.

Ben Aflek i Dženifer Garner, Foto: Profimedia

Inače, Benovi prijatelji ne podržavaju njegovu vezu sa Sekstonovom, jer ona često konzimira alkohol.

Prijatelji su zabrinuti zbog odluke da nastavi viđanje sa Šonom. Još uvek su zajedno i Ben o njoj priča svakog dana, a i viđaju se kada mogu - rekao je izvor za američki "Entertainment Tonight".

Međutim, zečica je žetsoko prokomentarisala tvrdnje da ona loše utiče na njega.

- Ben je odrastao čovek. Donosi svoje sopstvene odluke. Kriviti 22-godišnjakinju za to što je on treći put na odvikavanju je smešno. On je čovek. Ja sam čovek. Ti si čovek! - rekla je zečica.

S druge strane, Dženifer Garner ne želi da se meša u Benovu vezu sa modelom, ali je vrlo zabrnuta i oprezna, a smatra da je ona jedina koja može biti istinska podrška bivšem mužu.

VIDEO: Bivša žena spašava Bena Afleka iz kandži alkohola

(Telegrf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA