≫ 

U Srbiji važi za nežnog ljubavnika, a u Rusiji igra kriminalca: Ivan Bosiljčić na to ima HIT komentar (VIDEO)

Srpski glumac godinama važi za velikog zavodnika kog žene obožavaju, a sada otkriva kako ga gledaju u Rusiji u kojoj je dobio značajnu ulogu

  • 6
Ivan Bosiljčić Printskrin: Telegraf

Iako je u poslednje vreme više u Rusiji nego u Srbiji, kad god dođe u Beograd Ivan Bosiljčić publiku obraduje sjajnim muzičko-poetskim koncertom pod nazivom "Par stihova za nas".

ONA JE DAR OD BOGA: Ono što je Ivan Bosiljčić rekao o Jeleni Tomašević, oboriće s nogu sve žene

Ovaj put, podršku mu je pružila supruga Jelena Tomašević koja ga je bodrila iz publike, pa smo Ivana odmah pitali da li mu je lakše kada ga Jelena gleda, ili kada nije prisutna.

Printskrin: Telegraf

- Ne, lakše mi je kada je ona tu. (smeh) Pa, veći deo ovog programa je posvećen njoj - već u startu oduševio je Ivan odgovorom.

Krenuo je da je poljubi u usta, a onda... Nećete verovati šta je Bosiljčić uradio Jeleni na dočeku Nove godine! (FOTO)

Kada je u pitanju sam projekat "Par stihova za nas", kaže da ima razlike u njegovom izvođenju nekad, i sad.

- Ovakav program zahteva osveženje, bar ja mislim to, iako publika stalno traži neke stvari koje izostaju, pa na bisu moram da izvedem Jesenjina, Žute dunje, Devojko mala... Onda, vrlo mudro treba da ostane većinski kako jeste, a da se samo ponegde nešto osveži. Malo se promenila vizura, znate. Ja kad sam izveo ovo bio sam momak, mlađan momak ja. (smeh) A, sada sam otac, suprug i, na primer, u Madlenijanumu kad sam izvodio ovo, ceo nastup sam posvetio Nini, ćerki. Malo više iz te vizure šta bih ja njoj rekao o ljubavi, kakve vrste ljubavi postoje... I upalilo je, svi su razumeli (smeh) - rekao nam je Ivan.

Printskrin: Telegraf

S obzirom na to da u Srbiji važi za zavodnika i ljubavnika, zanimalo nas je kako će srpska publika da gleda na njega kao na kriminalca, kog igra u Rusiji.

- Bože, da me ne odbace! (smeh) Šalim se... Rusi me gledaju bez predrasuda, i ovde publika nema predrasude. Više ih imaju ljudi iz branše, i ovi što nas biraju, ali dobro. Mi smo se navikli na to.  To nas drži u nekoj dobroj kondiciji, da moramo neprestano da se dokazujemo i izborimo za neko svoje mesto. Tamo mi je komotnije, u meni vide moju sadašnju zrelost, a ne ono što je u reprizama - rekao nam je Ivan.

Kompletan intervju i prezanimljivu reakciju na naše pitanje da li sa Jelenom razmenjuje romantične poruke, pogledajte ispod:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA