≫ 

ĆERKA VESNE ZMIJANAC PRVI PUT NA FILMU: Nikolija Jovanović rame uz rame sa čuvenim srpskim glumcima! (FOTO)

Ćerka Vesne Zmijanac dobila je priliku da u novom filmu "Volja sinovljeva", čije snimanje počinje početkom avgusta u Boru, igra ženu ratnicu

  • 31

Pevačica Nikolija Jovanović oprobaće se kao glumica, prvi put u životu, u novom ostvarenju mladog reditelja Nemanje Ćeranića, u filmu "Volja sinovljeva", čija će radnja biti prožeta emocijama i akcijom.

PRVI PUT U ISTORIJI! Žarko Laušević i Sergej Trifunović zajedno na filmu: Snimanje počinje u avgustu, U SRBIJI!

Nikolija će se naći rame uz rame sa čuvenim glumačkim imenima Žarkom Lauševićem, Sergejem Trifunovićem i Svetozarom Cvetkovićem, koji će takođe igrati u "Volji sinovljevoj", o čemu smo ranije već pisali.

Foto: Milena Đorđević, Estock/Stefan Filipovic

- Prvi put ću se oprobati na velikom platnu i drago mi je što je reditelj prepoznao moj senzibilitet kao jako blizak liku jedne od žena ratnica koju ću igrati. Takođe mi je velika čast što ću svojim učešćem doprineti ovom važnom filmskom ostvarenju, koje će biti pomak u srpskoj kinematografiji i kulturnoj sceni naše zemlje - istakla je Nikolija.

Foto: Instagram/nikki_nicole_

Snimanje filma planirano je za početak avgusta na nekoliko lokacija u Boru, a ovo ostvarenje već je najavljeno kao srpska verzija prvog dela "Pobesnelog Maksa".

Prve scene biće snimane u RTB-u Bor, a projekat će sadržati scene iz svakodnevnog života, sa ulica Bora, kao i sa pijace, a biće prikazan deo grada gde izmišljeni junak živi. Takođe, neće izostati ni dramatična jurnjava automobilima, koju gledaoci i očekuju.

Foto: Telegraf

Inače, Sergej Trifunović objavio je na Instagramu fotografiju sa snimanja, na kojoj su jedva prepoznatljivi Žarko Laušević i Svetozar Cvetković.

- Prva asocijacija film "Nož" - napisao je Trifunović.

 
A post shared by Sergej (@dick_whistler) on

(Telegraf.rs/Izvor: Srpski telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA